ZETApress

hírportál

Valentin nap a KockaParkban

A február akarva akaratlanul is a Valentin nap közeledtét jelenti mindenkinek. Azoknak is, akik szeretik, és a szerelem ünnepének fogadják el, és persze azoknak is, akiknek ez is csak egy nap a sok közül, és szinte ki nem állhatják, hogy a csapból is ez folyik.

Jó hírünk van: a Campona KockaPark mindegyik csoportnak tökéletes programot kínál! Még akkor is, ha számunkra nem jelent a Valentin nap semmit, hiszen ki ne szeretne egy jót játszani azzal, akit szeret – legyen szó ténylegesen a párunkról, vagy akár gyermekeinkről, szüleinkről, barátainkról. Egy szuper időtöltés mindenki számára pozitívvá formálhatja a szerelmesek napját! Aki pedig igazi Valentin nap rajongó, annak egyszerűen vétek lenne kihagyni ezt a lehetőséget! – figyelmeztetett Sárréti Anita PR menedzser.

A Campona KockaParkban 18 és 22 óra között ezen a bizonyos napon, vagyis február 14-én garantált, hogy senki nem fog unatkozni! Hiszen játszani mindenki szeret, ráadásul a LEGO mindenki kedvence. A kortalanul élvezhető építőkockák nyújtotta szórakozás egy felemelő élmény, az együtt töltött idő, a közös játék és alkotás pedig kétségkívül mosolyra fakasztó kikapcsolódást jelent.

De nézzük is meg kicsit közelebbről, pontosan mi is vár ránk, ha ezt a fantasztikus és nem éppen mindennapi Valentin napi estét választjuk! A 15 percenként induló tárlatvezetéseken kulisszatitkokra is fény derül, de ha inkább párunkkal szeretnénk felfedezni az apró részleteket, akkor egy játékos kvíz segít ebben nekünk. Közben akár elrejtett LEGO szívecskéket is felfedezhetünk, és a játék még csak most kezdődik igazán, hisz a KockaParkban nem csak a gyerekek merülhetnek el a játék nyújtotta élményekben. Felnőttként is vezethetjük például a távirányítós autókat, igaz, ezen az estén akadályokkal nehezített pályán kell ügyességünket, manőverező tudásunkat bizonyítani.

A programok között helyet kap egy kis társasjátékozás is, melynek keretein belül játékmesterek segítségével ismerhetjük meg a Sárkánypalota, a Yukon, a Laser és a Vasútvonal játékok szabályait. De lesz itt még érdekes fotótárlat is, melyen Lampert Benedek érdekes, LEGO figurákat teljesen élethű vagy éppen filmes környezetben ábrázoló képsorozatát tekinthetjük meg. A Valentin napon egyszerűen elmaradhatatlan kulináris élvezetekről finom LEGO piros epres (alkoholmentes) koktél és belga töltött fánk gondoskodik majd.

Nem is akarjuk majd, hogy vége legyen ennek a napnak, de ez persze elkerülhetetlen. Viszont, hogy mindig örömmel tudjunk visszaemlékezni rá, hazavihető ajándékként apró emlékeket tud mindenki készíteni egymásnak a programok során. Ez lehet akár LEGO ékszer vagy éppen kulcstartó is. Emellett otthagyhatjuk a nyomunkat is a KockaPark falán, a nevünk első betűjének megépítésével és kitűzésével.

A programoknál már csak az ára kecsegtetőbb ennek a felejthetetlen és biztos sikerű estének. Az egész estés játékos és egyedülálló kikapcsolódás mindössze 6000 forintba kerül két fő részére. Ez az összeg tartalmazza a belépőket, az összes fent felsorolt elemet és programot, a hazavihető ajándékokat és a finomságokat is. Kell ennél több egy nem megszokott ünnepléshez? Hogy mindennek biztosan részesei lehessünk, a várható igen nagy érdeklődés miatt a rendezveny@kockapark.com emailcímen kell regisztrálnunk február 12-én szerdáig! Mi pedig mit tehetünk többet, minthogy kívánjunk minden résztvevőnek Leg God-t, azaz Jó Játszást a Campona KockaParkban, ha nem egy szokványos vacsorán szeretnének ünnepelni!

Szóljon hozzá!