ZETApress

hírportál

Elkészült a negyedik!

Szarvas István író, újságíró: Kérdeztem – válaszoltak IV. című legújabb interjúkötetét mutatták be tegnap este a Kertész utcai Fészek Művészklub Kellér-szalonjában a szerző 76. születésnapján. Az est moderátora Temesi László író, újságíró volt. A 2018. április 19-én bemutatott III. kötetről idekattintva olvashatunk.

Mivel sem Hargitai Miklós, a MÚOSZ elnöke, sem Juhász Imre vezető kormány-főtanácsos személyesen nem tudott megjelenni, levélben megküldött köszöntőjüket Jónás Gabriella dr. Bodrogvári Ferenc-díjas színművésznő, egyetemi tanár olvasta fel azután, hogy Bodza Klári Eötvös-, és Martin György-díjas népdalénekesnő hangjával elkápráztatta a közönséget.

A programra az új könyv riportalanyai közül meghívást kapott Krizsán Edith sakkolimpikon, Polyákné dr. Szánthó Örsike alkotmányjogász és Tonk Emil címzetes egyetemi docens; a korábban megjelent könyvek riportalanyai közül Babák Mihály szarvasi polgármester, dr. Horváth Rudolf üzletember, dr. Báger Gusztáv közgazdászprofesszor, dr. Gruber Nándor dandártábornok, dr. Magda Sándor professzor és Kovács László volt külügyminiszter, EU-biztos; a készülő V. könyv riportalanyai közül pedig Czeróczki Judit karnagy és Móritz Lívia festőművész.

Komlós Attila, a Hetedhéthatár Magazin főszerkesztője az interjúkészítésről beszélt és Szarvas István munkásságát méltatta. Mindenki ott volt tehát, aki számít – mondhatnánk -, míg azokat, akik nem számítanak, az elővételben 1000, a helyszínen meg 1500 forintért váltható belépőjegyekkel szerencsésen sikerült elriasztani!

Szóljon hozzá!