ZETApress

hírportál

Inspiráló Nők a Várkertben

2020-ban 3. alkalommal díjazza a Femcafe.hu az inspiráló nőket. A népszerű női portál március 5-én csütörtökön a Várkert Bazárban rendezi meg az Inspiráló Nők Estjét, ahol ezúttal is 7 kategóriában hirdetnek győztest.

A jelöltekre a megszokott módon, a Femcafe.hu oldalán szavazhatnak az olvasók február 24-én hétfőig – tudatta Keresztes Nikolett. A Femcafe.hu 2018-ban indította útjára az Inspiráló Nők Estjét, azzal a céllal, hogy olyan nőket állítson reflektorfénybe, akik munkásságukkal, hivatásukkal elismerésre méltó teljesítményt nyújtottak.

A portál az olvasók közreműködésével 2020-ban is díjazza az inspiráló nőket. A 7 kategória 3-3 jelöltjét ezúttal is az elismert tagokból álló jelölőbizottság állította össze. Tagjai: Kovács Ágnes, olimpiai bajnok úszó, Zsédenyi Adrienn, többszörös Fonogram- és eMeRTon-díjas énekesnő, Nánási Pál fotóművész, valamint Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

A kategóriák:

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: az a szakember, aki magas színvonalú munkájával hozzájárul a magyar gasztronómia rangjának, elismertségének öregbítéséhez ? lehet akár séf, cukrász, borász, vagy éppen barista.

A leginspirálóbb hétköznapi hős, a mindennapok hőse: az a pedagógus, egészségügyi dolgozó, orvos, aki a hétköznapok kihívásaival szembenézve segít másokat, tetteivel, elhivatottságával példamutató lehet a közösség számára.

A leginspirálóbb desinger: a formakultúra kiemelkedő képviselője a lakberendező, grafikus, enteriőr dizájner, stylist és képzőművész területekről.

A leginspirálóbb vállalkozó: az az üzletasszony, aki szakmai sikereivel hívja fel magára a figyelmet és követendő példa lehet a fiatal nők számára.

A leginspirálóbb ifjú sportoló: a fiatal nemzedék nagy reményű sporttehetsége, aki teljesítményével, elhivatottságával, alázatával kiemelkedik korosztályából.

A leginspirálóbb fiatal tehetség: az az ifjú magyar hölgy, akinek a nevéhez kiemelkedő teljesítmény kapcsolódik az oktatás, a tudomány vagy a művészet területéről.

A leginspirálóbb civil teljesítmény: az a civil, aki önkéntes munkájával, jó ügy iránti elkötelezettségével, segítőkészségével szolgálja legszűkebb környezetén túl egy nagyobb közösség életét.

A kategóriák jelöltjeire február 24-ig lehet szavazni a Femcafe.hu weboldalon, ahol az olvasók részletesen is megismerhetik a nomináltakat. A győzteseket a március 5-i nagyszabású díjátadó gálaesten hirdetik majd ki a Várkert Bazárban. A rendezvény házigazdái Ördög Nóra és Kasza Tibor lesznek. Az eseményről TV felvétel készül, amit március 14-én szombaton láthatnak a SuperTV2 nézői. Az Inspiráló Nők Estjének rendezvényszervezője a Nakama&Partners, fő támogatója a Szerencsejáték Zrt.

Szóljon hozzá!