ZETApress

hírportál

Chefbag-adományok

Elindult a Főzz jót, Tegyél jót! kezdeményezés! A Chefbag a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet támogatja – tudatta Sárréti Anita.

Advent. Készülődés. Adakozás. szeretet.éhség. A Chefbag lehetőségeihez mérten, azzal próbál segíteni, hogy hozzájárul a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet karácsony előtti ételosztásához.

A Főzz jót, Tegyél Jót-kampányuk révén a Chefbag minden december 6-a és 22-e között megrendelt ételcsomag után 500 forintot, minden ajándékutalványból pedig 10%-ot adományoz így a rászorulóknak, és segítséget nyújt több családnak, hogy teljesebb legyen az ünnepük. Így közösen a Chefbag megrendelőinek lehetősége lesz kapcsolódni a kampányhoz, és megrendelt Chefbag-jeiken valamint ajándékutalványaikon keresztül adományozhatnak az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Csúcsy Gergely, a cég alapítója elárulta, miért indították a jótékonykodást: Nagyon örülünk, hogy idén tudunk csatlakozni az Ökumenikus Segélyszervezet áldozatos munkájához, az ételosztáshoz, egyben a szeretet.éhség kampányukhoz. Küldetésünk, hogy visszahozzuk a közös családi főzéseket, a közös otthoni vacsorákat, ugyanakkor tudjuk, hogy sok embernek nincs lehetősége előteremteni ezt az élményt. Ezért az ünnepi időszakban egyszerű és kényelmes módot kínálunk megrendelőinknek, hogy együtt segítsünk a rászoruló családoknak. Lassan két gyermekes apukaként még inkább szeretném, hogy a vállalkozásunk for profit oldala mellett adni is tudjon. Szeretnénk, hogy minél több rászoruló család tudjon miből főzni és enni. Olyan adományozást szerettünk volna mindenképp, ami kapcsolódik a főzéshez, de nem csak egy egy alkalmas ételosztás, és így lehetőségük van a megrendelőinknek is csatlakozni az akcióhoz. December 22-én pedig egy kicsit másképp szállítunk ki, hiszen a Chefbag is beáll az önkéntesek soraiba ételt osztani.

Az Ökumenikus Segélyszervezetről

Az  Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete, mely 1991 óta segíti az összefogás erejével a nélkülözőket és bajbajutottakat. A Segélyszervezet a nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a nemzetközi közösség részeként. Szerteágazó tevékenységét jelmondatuk így foglalja össze: Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek! A szervezet évente közel 60 ezer alkalommal biztosít étkezést rászorulóknak, mely mintegy 400 ezer adag étel kiosztását jelenti.

A Chefbag-ről

A Chefbag eltörli a főzéssel járó gondokat azzal, hogy kitalálja a recepteket, elintézi a bevásárlást, és konyhakész, kiporciózott alapanyagokat szállít házhoz. Az alapanyagaik lehetőség szerint helyi termelőktől származnak, tartósítószer és adalékanyag-mentesek. A vállalkozás 2015-ös alapítása óta több mint ezer elégedett ügyfelet tudhat magáénak.

Szóljon hozzá!