ZETApress

hírportál

Grilleket kóstoltunk

Kamado ChefA Séf a rácson grillverseny döntőjéhez érkezett! A mai döntőben az izgalmasnak ígérkező összecsapás során többféle finomság kóstolására is lehetőséged nyílt az ürömi Kápolna utca 16-ban Bíró Botond Boldizsár jóvoltából.

Az országos online grillverseny 4. szériájában profi és amatőr grillesek és bbq fanatikusok mérették meg magukat a nagy értékű profi grillkészülékekért. Utoljára 2 éve rendezték a 3. szériát. A mai döntőbe több hónapos előcsatározás után a legjobb hat séf jutott, munkájukat szakértő zsűri értékelte.

A végső összecsapáson a faluszéli SpaTrend Központban kapott grillfeladatokban mérték össze tudásukat a versenyzők, így fantasztikus ételekre, nem kis feszültségre és persze igazi grilles hangulatra számíthattunk. 10 órakor kezdődött a grill izzítás, 11-kor a döntő a helyszínen kapott grillezési feladattal. 13 órakor a Serényi Zsolt, Kis Sándor, Pataky Péter alkotta zsűri kóstolt és értékelte az elkészült döntős ételeket.

13:30-kor került sor az eredményhirdetése és a nyeremények átadására. Az I. díj egy 528 ezer forintértékű profi Kamado Joe Classic II. márkájú faszenes grillkészülék, a II. díj egy 379 ezer forintértékű Broil King Baron 340 márkájú gázgrill készülék, míg a III. díj egy 225 ezer forintértékű Kamado Chef 1200 Prestige márkájú faszenes grill volt. 14 órától grillbemutató zárta a napot.

Szóljon hozzá!