ZETApress

hírportál

Szülinapi hétvége az Allee-ban

A 10. évfordulóját ünneplő Allee Bevásárlóközpont most szombaton és vasárnap látványos gasztrobemutatókkal, süteménykészítő workshopokkal, tortakóstolóval, és ajándékokkal várja a látogatókat ? tudatta Bujdosó Dániel.

A bevásárlóközpont a jubileumi születésnap alkalmából az ősz elején tortasütő versenyt hirdetett amatőr cukrászoknak. A közel 200 beérkezett recept közül a szakmai zsűri Baka Boglárka: KörTea mousse desszertjét választotta az Allee tortájának, amit az ünnepi hétvége során gasztobloggerek és az Allee márka-nagykövetei a nyertessel közösen készítenek el. Szombaton Mautner Zsófi, Fiala Borcsa, Takács Nóri és Bosznai Tibor, vasárnap pedig Fördős Zé, Sass Dani, Polgár Odett és Verrasztó Evelyn mutatják be Boglárkával együtt, hogyan készül a nyertes alkotás.

A gasztrobemutatók moderátora Hajós András lesz, aki az Allee tortájának receptjét egy vidám, szórakoztató GastroSong-ban zenésítette meg. A Szamos Cukrászda jóvoltából a látogatók a születésnapi partin meg is kóstolhatják az 1000 szeletes finomságot. A KörTea mousse a továbbiakban megvásárolható az Allee-ban, a Desszert.Neked november 15-én pénteken nyíló cukrászda szigeténél, a sütemények árából pedig 200 forint a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért! Alapítvány munkáját segíti. A január végéig tartó jótékonysági akcióból befolyt összeget a bevásárlóközpont kiegészíti, így a tavalyi karácsonyi adománygyűjtő kampány folytatásaként újra a vásárlóival közösen támogatja a szervezet munkáját.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0kfcmI35dt0[/youtube]

Az Allee a hétvége során 5 alkalommal süteménykészítő workshopra is invitálja a vendégeit, akik különleges vegán édességeket készíthetnek Horváth Franziska útmutatásával. Egy születésnapról nem hiányozhatnak az ajándékok sem, így az Allee Club törzsvásárlói program tagjainak a helyszínen környezettudatos és az egészséges életmódot népszerűsítő ajándékokkal kedveskedik a bevásárlóközpont. A környezetvédelem és fenntarthatóság jegyében az ünnepi dekorációk és a torta elfogyasztásához használt tányérok, evőeszközök újrahasznosítható vagy lebomló anyagokból készülnek. Gasztroshow időpontok: 9-én szombaton 17-től 19 óráig, 10-én vasárnap 15-től 17 óráig. Süteménykészítő workshopok: szombaton 11, 13 és 15 órakor, vasárnap 11 és 13 órakor.

Szóljon hozzá!