ZETApress

hírportál

Társasjátékozz a Lurdy Házban!

Immár 8. alkalommal Társasjátékok Ünnepe? és Társasjáték Vásár! 450 asztal, 80 játékmester, több mint 1000 kipróbálható társasjáték, 3500 m2-en, 9 teremben ? tudatta Éllő Nicolette, Nebuló Alapítvány.

Próbáld ki! Éld át! Vidd haza! ?. Társasjátékozni jó! a mottója az immár 8. alkalommal, a Nebuló XXI. Alapítvány és a Gémklub szervezésében, a Gémklub, a Piatnik főtámogatásával, a Delta Vision és Regio Játék támogatásával november 23-24-én szombat-vasárnap a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában megrendezésre kerülő Társasjátékok Ünnepe? és Társasjáték Vásár rendezvénynek.

A Társasjátékok Ünnepe? és Társasjáték Vásár a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja. Az eseményen sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát. A rendezvény fő-szervezője: Nebuló XXI. Alapítvány. Főtámogatók: Piatnik és Gémklub. Támogatók: Regio Játék és Delta Vision. Részt vevő egyesületek: Társas Központ Egyesület, MATE-Magyar Társasjátékos Egyesület, Mensa HungarIQa, homoludens.hu Egyesület. A Társasjátékos Olympia döntők közvetítését végzi a Game Relation.

Próbáld ki!

Ezen a hétvégén közel 450 asztalon, 9 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni több mint 1000 kiváló hazai és külföldi logikai-, stratégiai-, parti-, családi- és gyerek-társasjátékokat. A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való társasjátékot. A társasjáték bemutatókon, játékszabály magyarázatokon találkozhatnak a látogatók társasjáték újdonságokkal, díjazott társasjátékokkal. A fejlesztői teremben kipróbálhatók még nem kiadott, fejlesztés alatt álló társasjátékok, így bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a társasjátékalkotás kulisszatitkaiba.

Éld át!

Társasjátékozni jó! Manapság egyre többen kapcsolódnak be ebbe a generációkat összehozó, tartalmas szabadidős tevékenységbe. Sokaknál a baráti-családi összejövetelek kihagyhatatlan kellékei a modern és a klasszikus társasjátékok, akár otthon, akár az utazások során. Ezt az élményt bárki megtapasztalhatja az idei TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE? rendezvényen. Dinamikusan nő a gémer társasjátékos közösség létszáma is; a rendezvényen a társasjátékos gémerek is megtalálhatják a játékélmény forrását, mert a magyar nyelvű stratégiai és a történet-vezérelt társasjátékok mellett elhozzuk számukra a világ társasjáték-újdonságait a Mini Essen terembe. A versenyzés is sokak számára a társasjátékos élmények forrása lesz, akár a Társasjátékos Olympiára kvalifikálták magukat (itt kapnak helyet a döntők közvetítéssel) az év során, akár különféle helyi versenyeken, vetélkedőkön, indulnak. Találkozni lehet a rendezvényen közismert társasjátékos vloggerekkel, bloggerekkel.

Vidd haza!

A szervezők célja, hogy mindenki megtalálja a Társasjátékok ünnepe? rendezvényen az első vagy legújabb kedvenc modern társasjátékát. Segítünk abban, hogy a társasjátékos élményen túl, magát a kiszemelt társasjátékot is haza is tudja vinni magával minden látogató. A Társasjátékvásáron több boltban kaphatók társasjátékok óriási kedvezménnyel, de a szerencsések meg is nyerhetik versenyeken vagy éppen tombolán. És ne feledjük, hogy már csak egy hónap van karácsonyig!

A Társasjátékok Ünnepe? és Társasjáték Vásár a családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyi ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek az év várva-várt társasjátékos találkozója. Kedvezményes jegyek a honlapon és a portálon is kaphatók, jegyek a rendezvény helyszínén is válthatók.

Várjuk a Társasjátékok Ünnepe? és Társasjáték Vásár rendezvényen, a Lurdy Házban, november 23-24-én szombat-vasárnap az alkalmi és a rendszeres társasjátékosokat, a társasjátékos gémereket. Mindazokat, akik még csak most ismerkednek vagy újraismerkednek a társasjátékozással. Családokat, baráti társaságokat, egyedülállókat, iskolai csoportokat, társasjáték-fejlesztőket, illetve azokat, akik csak egy tartalmas hétvégi programot szeretnének vagy akár csak kedvezményesen akarják megvásárolni a karácsonyi ajándékot!

Szóljon hozzá!