ZETApress

hírportál

Műsortervek az RTL Klubon

Tavaszi műsortervét mutatta be az RTL Klub ma délelőtt a Magyar Természettudományi Múzeumban. Kolosi Péter programigazgató elmondta, hogy a sorozatok a hét minden napján azonos időpontban indulnak. Hétfőnként este 9-től Győzike foglalja el a képernyőt, míg 10 órától a Rettegés foka második szériáját láthatjuk új sztárokkal és versenyzőkkel.

Már tegnap éjjel 11-kor elindult a BBC új dokumentumsorozata az auschwitzi haláltáborról, melyet felszabadulásuk hatvanadik évfordulójára készítettek. A hatrészes sorozat három év kutatómunkája után jött létre, közel száz interjúban szólalnak meg a túlélők. Végigköveti, amint a lengyel politikai foglyok börtönéből a tábor a zsidó kérdés megoldásának színtere lett.

Vasárnapnál maradva 18-án délután új autós magazin indul. Címe is ugyanaz, Magyar autósport magazin. Kora délutánonként jelentkezik majd a képernyőn. A technikai sportoknál maradva a földről a levegőbe emelkedünk áprilistól. A Red Bull Air France első fuatama április 6-án, pénteken lesz, melyet 8-án délután nézhetjük meg. A nemzetközi versenyt 12 országban rendezik, az első futam Arizonában lesz.

Ugyancsak vasárnap lesznek a Formula 1 közvetítései 17 hétvégén, míg szombaton délutánonként az időmérő edzéseket szurkolhatjuk végig. Mivel az időeltolódás miatt a távol-keleti versenyekre magyar idő szerint már hajnalban sor kerül, így ezeket akkor élőben, míg délután felvételről is nyomon követhetjük.

Újabb csúnya lány a képernyőn

Szerda este 10-kor új sorozat indul Dr. Csont címmel. Főhőse egy magányos antropológus, aki egy ambiciózus FBI ügynök kérését elfogadva a megoldatlan ügyek felderítését segíti kivételes tudásával. Előtte, 9 órától a Miami helyszínelők érdekes epizódjain izgulhatunk.

Jövő hét szombatján, este 7-kor kezdődik a Címlapsztori. Főhőse egy okos és jóindulatú, de szegény és csúnya lány, aki egy magazin ifjú főszerkesztőjének asszisztense lesz. A közel félórás kezdő epizódot mi is végignézhettük. Már ebből kiderült, hogy közvetlen kollégái mennyire gátolják a főszerkesztőt munkájában, s akinek legfőbb támasza a csúnya lány lesz. Végül bizonyára egymáséi lesznek, s a lány is remélhetőleg megszépül a népmesei fordulat szerint.

Több sikerfilmet is láthatunk a képernyőn tavasszal, Eddie Murphy-től mindjárt kettőt is. Az Elvarázsolt kastély című horror-vígjátékban egy pórul járt ingatlanügynököt alakít, a Showtime ? Végtelen és képtelen című akcióvígjátékban pedig egy ügyefogyott nyomozó bőrébe bújik. A többi filmre még visszatérünk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Hasutasok a Merlin Színházban

Szóljon hozzá!