ZETApress

hírportál

Keressük Kajlát!

Megvan KajlaJúnius 20-án csütörtökön a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, a MÁV, a GYSEV, a Magyar Posta és a SPAR stratégiai partnerek közreműködésével kezdetét vette a nagyszabású Hol vagy, Kajla? belföldi turisztikai keresletélénkítő kampány.

Az egyben edukatív felhívás részeként az alsós (tehát 1-4. osztályos) gyermekek egy pecsétgyűjtő füzetet, úgynevezett Kajla útlevelet kaptak az oktatási intézményükön keresztül. A Kajla útlevelek megfelelő példányszámú gyártása, illetve iskolába történő kiszállítása az Oktatási Hivatal 2018/2019-es tanévre vonatkozó nyilvántartása alapján történt, amely azt jelenti, hogy összesen 3319 iskola kapott 364.284 darab Kajla útlevelet. Ebbe a számba nem csak az állam által (KK) fenntartott iskolák, hanem minden Magyarországon működő általános iskola beletartozik. Az év közbeni létszám-változások miatt utólag jelzett eltéréseket a projektgazdák naprakészen követik, amely idáig plusz 995 példányszámú Kajla útlevelet jelent, összesen 219 iskolában.

Azon diákok szülei, akik nem kaptak Kajla útlevelet, kérjük, hogy az iskola vezetősége felé jelezzék, mert kizárólag az iskoláktól érkezett igényeket tudjuk hatékonyan és gyorsan kezelni. Egyedi kéréseket (elveszett, sérült útlevél) július 1-jétől az utlevel@kajla.hu emailcímre beérkezett levelek alapján tudjuk teljesíteni ? olvasható a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közleményében.

Szóljon hozzá!