ZETApress

hírportál

Zenével az újrahasznosításért

48er-Tandler-Band, Niddl és Dennis JaleBécsben kukás-zenekar népszerűsíti az újrahasznosítást. Valószínűleg a bécsi köztisztasági vállalat használtcikk-kereskedése, az 48er-Tandler az egyetlen second-hand bolt a világon, amelynek saját zenekara is van ? tudatta a Eurocomm-PR Budapest ? Bécs Város Külképviseleti Irodája. Fotónk MA 48 / Felicitas Matern felvétele.

A vállalat öt munkatársa még 2014-ben állt össze, hogy az újrahasznosítást saját dalokkal népszerűsítse. Két számukat eddig mintegy harmincezren látták, mostantól pedig az iTunes és a Google Play áruházból is letölthetők.

Romantikus szerelmi vallomás a négy éve alapított kukás-zenekar, az 48er-Tandler-Band legújabb slágere, a Secondhand, amelyben Bécs legnagyobb használtcikk-kereskedése, a 48er-Tandler játssza a főszerepet. A különleges régiségkereskedésben a szeméttelepeken leadott, tökéletes állapotban lévő étkészleteknek, műszaki cikkeknek, ruháknak, játékoknak és a bécsi tömegközlekedési eszközökön felejtett és soha el nem hozott dolgoknak keresnek új gazdát. A dal szerzői slágerükkel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a megunt tárgyakat nem szabad eldobni, hanem egy második esélyt kell adni nekik, akárcsak a szerelemnek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ygoxPzwxTvc[/youtube]

Az 48er-Tandler-Bandet még 2014-ben alapította a bécsi köztisztasági vállalat öt munkatársa azzal a céllal, hogy saját szerzeményeik segítségével is az újrahasznosítást és a különleges használtcikk-kereskedést népszerűsítsék. Első szerzeményükben, a Der 48er-Tandler von Wien című dalban olyan osztrák hírességek működtek közre mint Herbert Prohaska focista, Willi Resetarits énekes, vagy az akkori bécsi polgármester, Michael Häupl.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MC520t4A5dM[/youtube]

A két szerzemény ? a rajongók legnagyobb örömére ? már nemcsak a Spotify-on, a YouTube-on és az Amazone Music-on érhető el, de le is tölthető az iTunes és a Google Play áruházból.

Szóljon hozzá!