ZETApress

hírportál

Félárú fuvarokkal indult a Taxify Bécsben

Alig két héttel a Párizsi indulás után tegnap pontban 15 órától Bécsben is elérhető lett a Taxify. Az indulás pillanatától rögtön 300 sofőr áll az utasok rendelkezésére, ráadásul a hónap végéig minden fuvarból óriási, 50 százalékos kedvezményt nyújt a vállalat ? tudatta az One On One Kommunikáció.

A tegnapi naptól, immár a bécsiek is élvezhetik az egyik legnépszerűbb közösségi közlekedési platform, a Taxify szolgáltatásait, hiszen rögtön 300 sofőr várta készenlétben a fuvarra várókat. Azzal, hogy a Taxify mindössze 15 százalékos jutalékot von le, a sofőröknél roppant népszerűvé teszi az alkalmazást. Az Észtországban alapított vállalat mindemellett kedvező árú fuvardíjakkal is kecsegteti a jövőbeli utasokat, akik pedig résen vannak az indulásnál, a hónap végéig 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak.

A Taxify applikáció segítségével egyszerűen és könnyen tervezhető az összes utazás, élőben követhetjük közeledő autónk mozgását. Az app a Google Play Storeban Android telefonokra és az App Storeban az mobiljaira egyaránt elérhető. Fizetni egy regisztrált bankkártyával lehet a programon keresztül, de hamarosan a készpénzes fizetés is elérhető lesz az arra engedélyt kapott autóknál és sofőröknél. ? Örömünkre szolgál egy barátságos, megfizethető és biztonságos utazási alternatívát nyújtani a bécsiek számára. A helyi indulást megünnepelve 50 százalékos kedvezményt nyújtunk minden fuvarból a hónap végéig, hogy a bécsiek is megízlelhessék az applikáció előnyeit. A Taxify az egyik legokosabb és legkényelmesebb választás lesz a Bécsen belüli utazásokra, köszönhetően a magas minőségű szolgáltatás iránti elszántságunknak ? mondta az indulás alkalmából Markus Villig Taxify-alapító.

A Taxify

A már 21 ország 28 városában elérhető Taxify a partnereivel közösen az alacsony árakra, és a tisztességes üzletpolitikára összpontosít, hogy a részvényesek, sofőrök és az utasok egyaránt jól járjanak. Az Észt vállalat meggyőződése, hogy az elégedett sofőrök a kulcsai a jó minőségű szolgáltatásnak és az egyre több boldog utasnak egyaránt. A Taxify egy nemzetközi személyszállító szolgáltatást nyújtó vállalat, központja az észtországi Tallinnban található. Szolgáltatásuk 21 országban érhető el Európában, Afrikában, Közel-Keleten és Közép-Amerikában. Ma már több mint 250 alkalmazottat foglalkoztat a vállalat, és ezzel a leggyorsabban fejlődő európai személyszállító szolgáltatást nyújtó cég. A világ egyik vezető mobilalapú közlekedési alkalmazását üzemeltető cég, a DiDi Chuxing befektetőként működik együtt 2017 augusztusától a Taxify-jal, hogy segítse az európai és afrikai növekedést. A Taxify telepíthető iOS-re és Androidra egyaránt.

Szóljon hozzá!