ZETApress

hírportál

II. GLS a MOM-ban

GLS BudánA Global Leadership Summit (GLS) Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia ma 15 órától holnap 17 óráig tart Budán, a MOM Kulturális Központ földszinti Színháztermében. A kétnapos eseményt Gary Schwammlein, a Willow Creak Association ? Chicago elnöke, a rendezvénysorozat alapítója nyitotta meg.

A ma-holnapi vezetői konferencia magyarországi védnöki és támogató szervezeteinek képviselői is szólásra emelkednek. A magyarországi konferencia a Magyar Evangéliumi ALIANSZ és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa védnöksége mellett a keresztény egyházak széleskörű összefogásával, önkéntesek munkájával jött létre. Szeptember 9-ei előzetesünk idekattintva olvasható.

A vezetői konferencia egy módszert és egy lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevők saját vezetői képességei, készségei fejlődjenek, valamint a csapattagjaik is gazdagodjanak általa a vezetői alázat, empátia, motiváció, szervezettség és a hatékonyság terén. A konferenciáról bővebb információt a honlapjukon találhatunk. Délután a kupolaterembeli sajtótájékoztatón a nemzetközi vezetőkkel: Gary Schwammlein elnökkel és Ulf Österlund európai régióigazgatóval is találkozhattunk.

Szóljon hozzá!