ZETApress

hírportál

Sportkastélyból színházterembe

Jim CollinsGLS (Global Leadership Summit) Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia lesz október 16-17-én péntek-szombaton hazánkban már másodszor a Csörsz utcai MOM Kulturális Központ Színháztermében ? tudtuk meg a délelőtti helyszíni sajtótájékoztatón. A tavaly októberi sportkastélybeli első GLS konferenciánkról idekattintva olvashatunk.

A konferencia mottója: Vezess ott, ahol vagy! Hisszük, hogy áldás lesz együtt tanulni, tapasztalni, hogy merre, hogyan akarja használni Isten a népét, bennünket is, s hogyan adjuk tovább, amit kapunk…. A Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia egy kétnapos, felekezetközi vezetői esemény, melyen eddig több mint kétmillió jelenlegi és jövőbeli egyházi és világi vezető vett részt szerte a világon. Az Egyesült Államokban 21 éve rendszeresen megrendezésre kerülő konferencia videó kivetítéssel és élő helyszíni moderálással jut el, mára már 108 országba, így hazánkba is. Ez egy egyedülálló, világszintű, keresztény mozgalom, amelyben Isten arra hívja a vezetőket, hogy reményt és újjáépülést hozzanak a világunkba.

A konferencia célja a társadalom vezetőinek elérése, megszólítása, a vezetői felelősség és a készség szintjének emelése, annak érdekében, hogy Isten királyságának a hatása a lehető legnagyobb mértékben érvényesüljön. Célcsoportjába tartoznak az egyházi vezetők mellett az üzleti, közszolgálati, oktatási és civil szférában dolgozó vezetők. A budapesti konferencia a Magyar Evangéliumi Aliansz és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa védnökségével jön létre. A tervezett program, bővebb információ és jegyvásárlási lehetőség honlapjukon található. Kedvezmény szeptember 15-én keddig! Szeretettel vár mindenkit a konferencián a GLS Magyarország Szervezőbizottsága! Információk a Facebook-ról is nyerhetők.

11 külföldi és négy hazai előadónk: Bili Hybels ? a WCA alapítója; Susan Cain ? T ED előadó, sikerkönyv szerző; Patrick Lencioni ? a The Table Group alapítója, elnöke, sikerkönyvszerző; Erica Ariéi Fox ? a Mobius Executive Leadership elnöke, sikerkönyv szerző; Tyler Perry ? színész, producer, filantróp; Don Flow ? a Fiow Companies Inc. alapító elnöke; Allen Catherine Kagina ? az Ugandai Államkincstár főigazgatója; Wilfredo De Jesús ? vezető lelkész, New Life Covenant Church; Tomka János ? főiskolai tanár, tanszékvezető, Károli Gáspár Református Egyetem; Bőgel György ? professzor, CEU Business School; Reményi Csaba ? ügyvezető, Oracle Magyarország; Süveges Gergő ? újságíró, tanár, life és business coach, tréner (a magyar pódiumbeszélgetés moderátora); Michael Junior ? keresztény komikus; Joseph Grenny ? társalapító, VitaISmarts és Social Scientists fór Business Performance; Andy Stanley ? alapító és vezető lelkész, North Point Ministries.

Szóljon hozzá!