ZETApress

hírportál

Stand up Újbudán

HatártalanulA napokban került a boltokba Badár Sándor ? Horváth János: Határtalanul című 248 oldalas könyve a Jaffa Kiadó gondozásában. Újabb könyvünkön keresztül a Világ egyik fontos eseménysorozatába nyerhetsz betekintést ? olvasható az előszóban.

1992-t írunk. Nagyon fontos időszak, hiszen már több mint három éve elkezdődik Európában egy folyamat: szögesdrótok, falak omlanak le, határok mosódnak össze, családok és barátok vagy ellenségek találnak újra egymásra. Trabantok és Wartburgok rajtolnak el szabadságkereső útjukra, és elindul hódító útjára az internet is, egy olyan kapu és eszköz az emberek kezében, amelyet még nem is sejtenek.

Mi sem. Annak a kis magyar csapatnak a tagjai, akik boldogan tértek haza az Albertville-i téli olimpiáról, hogy új reményeket keressenek és új kalandok felé tekingessenek. Amennyiben lelkes olvasónk vagy, és miért ne lennél az, akkor bizonyos fokig már betekintést nyerhettél előző útjainkba? Ebben a könyvünkben a még számunkra is sötét foltoknak tekinthető utazásokra és történetekre világítunk rá. Tarts velünk! Ez itt a trilógia negyedik része ? tudtuk meg a tegnap esti könyvbemutatón és performence-on az újbudai Allee Libriben.

Szóljon hozzá!