ZETApress

hírportál

Elektronika Hongkongban

Ázsia legnagyobb elektronikai kiállítása az információtechnológia társrendezvénnyel együtt szinergikus beszerzési lehetőségeket kínál. A HKTDC Tavaszi Hongkongi Elektronikai Kiállítása és a HKTDC Nemzetközi Információtechnológiai (ICT) Expo április 13-tól 16-ig kerül megrendezésre Hongkong városközpontjában, a Hong Kong Convention and Exhibition Centre területén. Ezek a világklasszis rendezvények, összesen 3500 kiállítói standdal az elektronikai és információtechnológiai szektorokra fókuszálnak.

A hatodik Tavaszi Hongkongi Elektronikai Kiállítás ? melyre a háztartási kiállítást megelőzően kerül sor ? 2009-re tematikájában Ázsia legnagyobb szakkiállításává nőtte ki magát. Nemzetközi beszerzési lehetőségeinek köszönhetően a kiállítást a világ második legnagyobb elektronikai rendezvényeként tartják számon.

A világ minden tájáról érkező kiállítók a legújabb terméket, technológiákat és szolgáltatásokat kínálják. A Hírességek Csarnoka (Hall of Fame) népszerű és sokak által keresett, minőségi márkanevekkel ellátott elektronikai eszközöket és alkatrészeket mutat be. A kiállításon a különböző termékszekciók, mint a Járművekbe Építhető Elektronika és GPS (In-Vehicle Electronics & GPS), Elektronikus Játékok (Electronic Gaming), Audio Vizuális Termékek (Audio Visual), Háztartási Elektronikai Termékek (Home Appliances), Digitális Termékek (Digital Imaging) és Egészségmegőrzési Eszközök (Healthcare Electronics), az egyszerű és tematikus termékkeresést teszik lehetővé.

A kiállítás választékát négy új termékszekció a Számítógépek és Perifériák (Computer & Peripherals), a Digitális Szórakoztatás és Multimédia (Digitainment & Multimedia), az IT Biztonság (IT Security) és a Raktározási Technológiák (Storage Technologies) tovább színesítik.

A Tavaszi Hongkongi Elektronikai Kiállítással egy időben kerül megrendezésre a HKTDC Hongkongi Nemzetközi Világítástechnikai Kiállítás és az Információtechnológiai (ICT) Expo, amely az információ- és kommunikációtechnológiában érdekeltek számára a legfrissebb szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat kínálja. Az izgalmas és dinamikusan fejlődő iparág termékeinek felkutatását is tematikus szekciók könnyítik meg.

A rendezvények ideje alatt különböző szemináriumokat rendeznek, ahol az érdeklődők a szakma legújabb fejlesztéseibe nyerhetnek betekintést. A Hong Kong Trade Development Council budapesti irodája ez évben is szervez látogatói csoportot a kiállításokra.

Szóljon hozzá!