ZETApress

hírportál

Kisállatok Világa Hongkongban

Ázsia legnagyobb háztartási szakkiállítása, a HKTDC Hongkongi Háztartási Cikkek Kiállítása április 20-a és 23-a között 24. alkalommal kerül megrendezésre a Hong Kong Convention and Exhibition Centre területén. A rendezvény minden évben a háztartási cikkekkel és lifestyle termékekkel foglalkozó kiállítók és vevők nemzetközi olvasztótégelyévé válik, ahol ? többek között ? asztali árukat, konyhafelszerelést, lakásdekorációs termékeket, fürdőszobai kiegészítőket, háztartási textíliákat és szőnyegeket és kézművesárut is kiállítanak.

A Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) szervezésében megrendezésre kerülő Hongkongi Háztartási Cikkek Kiállítására több mint 2400 kiállítót várnak a világ minden tájáról, akik innovatív és különleges lifestyle és dekorációs termékeket mutatnak be. Ebben az évben a kiállítókat a bemutatásra kerülő termékek logikája szerint rendezik el, így az Elegancia Csarnoka (Hall of Elegance), a Divatsarok (Posh Corner), az Egészség és Wellness (Health & Wellness), a Festmények és Művészeti Alkotások (Paintings & Objets d?Art) és a Kisállatok Világa (World of Pet Supplies) termékszekciói szerint.

A Kisállatok Világa szekcióban minőségi kiállítók mutatják be a kisállattartáshoz elengedhetetlen eszközöket, szolgáltatásokat és bolti berendezéseket, valamint a látogatók számára ideális körülményeket biztosítanak új üzletfelek felkutatására.

A világon a kisállat-piac egyre növekvő lehetőségeket kínál. Az Euromonitor International kutatócég felmérése szerint az állateledelek és a kiegészítők nemzetközi kereskedelme 2008-ban meghaladta az 56 milliárd USD értéket, és az idei évre becsült forgalom pedig várhatóan még ennél is több, 65 milliárd USD lesz. Nemzetközi szinten Észak-Amerika, Nyugat-Európa és az ázsiai-csendes-óceáni régió a kisállattartáshoz szükséges termékek három legnagyobb felvevőpiaca, míg Latin-Amerika és Kelet-Európa egyre nagyobb érdeklődést mutat az árucikkek iránt. Az Euromonitor előrejelzése szerint Kelet-Európában megduplázódnak a kisállattartással kapcsolatos termékek eladási mutatói idén 2,6 milliárd USD értéket érnek majd el.

Az állateledel és a kisállattartással kapcsolatos termékek iránti magas kereslet egyik oka, hogy nagy igény mutatkozik a termékek folyamatos minőségi fejlesztésére. Másrészről a nemzetközi demográfiai mutatók változása összhangban van azzal a tendenciával, hogy egyre több egyedülálló és idősebb ember tart otthonában kisállatokat. Az állatkákat családtagként kezelik, így a tulajdonosok hajlandóak megvásárolni a prémium minőségű állateledelt és kiegészítőket, a divatos ruhákat és felszereléseket, valamint az almokat és az ápolási cikkeket.

A Kisállatok Világa termékszekció területén a vevők számos kiállítóval találkozhatnak, felmérhetik a piac aktuális trendjeit, termékeit és szolgáltatásait, és hatékonyan tudjanak reagálni a kisállattartással kapcsolatos áruk iránt felmerülő, egyre növekvő igényekre.A Kisállatok Világának újdonságai egy helyszínre vonzzák a szakkiállítókat és a látogatókat, ahol kedvező lehetőségeket biztosítanak az üzletkötéshez és az információk cseréjéhez.

A HKTDC szervezetéről dióhéjban

A Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) 1966-os alapítása óta a hongkongi gyártók, kereskedők és a szolgáltató cégek szolgálatában áll, továbbá nemzetközi piacra jutásukat segíti elő. A HKTDC világszerte több mint 40 irodája ? amelyek közül 11 Kína területén található ? Hongkong üzleti adottságait és a kínai valamint az ázsiai kereskedelemben betöltött jelentős szerepét hangsúlyozza. A HKTDC világvásárokat és üzleti delegációkat szervez, miközben nemzetközi eladók, és vevők millióit köti össze különböző integrált szolgáltatásai ? kereskedelmi vásárok, online piacterek és termékkatalógusok ? segítségével. További információért kérjük, látogasson el oldalukra!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Elektronika Hongkongban

Szóljon hozzá!