ZETApress

hírportál

Új társszervező a hongkongin

A Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) és a Spielwarenmesse eG egyesítik erőiket és tapasztalataikat, hogy még jelentősebb nemzetközi részvételt érjenek el a HKTDC Hongkongi Játékkiállításon, 2009. január 5-e és 8-a között, ahol a divatipar legújabb termékeit is megláthatjuk ? tudtuk meg sajtósaiktól.

Július 3-án a világ két legnagyobb játékkiállításának szervezője egy megegyezést írt alá, melynek értelmében a Spielwarenmesse eG még több nemzetközi kiállítóval és márkával járul hozzá az ázsiai beszerzési lehetőségek bővítéséhez. Mindez jelentős referencia mindkét szervező fél számára.

A HKTDC Hongkongi Játékkiállítás Ázsia legnagyobb és a világ második legnagyobb játékipari rendezvénye, amely az idén 2003 nemzetközi kiállítót és 29 ezer 773, a világ minden tájáról érkezett látogatót vonzott. A Spielwarenmesse eG a világ legnagyobb játékkiállításának, a németországi Nünbergben megrendezésre kerülő Spielwarenmesse International Toy Fair szervezője.

Ez az erőteljes szinergia mindkét szervező számára nyerő helyzetet eredményez. Raymond Yip, a HKTDC vezérigazgató-helyettese elmondta: Kiváltság számunkra, hogy egy ilyen, nemzetközileg is elismert kiállítás-szervezővel együtt dolgozhatunk. Nincsenek kétségeim afelől, hogy a HKTDC Hongkongi Játékkiállítására a Spiealwarenmesse eG-vel való együttműködésünk Németországból és Európa többi országából is nagy neveket vonz a jövőben.

Ernst Kick, a Spielwarenmesse eG elnök-vezérigazgatója véleménye szerint egy kölcsönösen előnyös egyezményt kötöttek, amely mindkettőjük pozícióját erősíti. Ezáltal az új kezdeményezés által a Hongkongi Játékkiállítás új színt visz a tevékenységükbe, erősíti ázsiai pozícióikat és szélesíti nemzetközi portfóliójukat.

A Hong Kong Trade Development Council budapesti irodája ez évben is szervez vásárlátogatói csoportot szervez a kiállításokra. További információk itt találhatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » HKTDC Játékkiállítás Hongkongban

Szóljon hozzá!