ZETApress

hírportál

Intelligens SAP

Itt a legújabb üzleti intelligencia csomag. Az SAP piacra dobta legújabb, 4.0-ás verziószámú üzleti intelligencia és vállalati információmenedzsment megoldáscsomagját. A SAP? BusinessObjects? portfólió legújabb csomagja három év fejlesztéseit tartalmazza.

Az új verzió tulajdonságai közé tartozik a valós idejű memória alapú adatfeldolgozás, a bármilyen mobileszközön elérhető üzleti intelligencia funkcionalitás, az üzleti adatokban és a közösségi médiában történő analízis ? tudatta Arató Márk.

A portfólió kulcselemei között az SAP? BusinessObjects? Data Services (bármilyen adatforrás konszolidációja), SAP? BusinessObjects? Information Steward (adatforrások minőségi ellenőrzése), SAP? BusinessObjects? Event Insight (IT-rendszerekben bekövetkező események tömeges elemzése), SAP? BusinessObjects? Business Intelligence (önkiszolgáló platform) szoftverek állnak. A 4.0-ás verzió 21 nyelven ? köztük magyarul ? érhető el.

Az üzleti intelligencia csomag elődjéhez képest jelentősen fejlett szemantikus réteggel rendelkezik, mellyel mindenféle adattípussal megbirkózik, közte a valódi többdimenziós forrásokkal is. A termékek egységesített felületet kaptak, mely így a felhasználói élményt- és magabiztosságot is emelik.

Az új csomag támogatja a modern, 64-bites architektúrát, és a virtualizációs környezeteket, valamint mindenfajta telepítési módon (on-premise, on-demand, on-device) működik. A megoldások a HANA infrastuktúrával képesek együttműködni, mellyel óriási mennyiségű adattömeget lehet pillanatok alatt elemezni. Az új, 4.0-ás üzleti intelligencia megoldást használja már például a Kanadai Nemzeti Vasúttársaság, a Hilti, és a Lionsgate médiavállalkozás is.

Szóljon hozzá!