ZETApress

hírportál

Grúzia is csatlakozott

Tbiliszi is csatlakozott a Sixthez, Grúzia a legújabb tagország. A Sixt Franchise legújabb tagja, a Doing Business 2011 elnevezésű, 183 ország gazdaságát vizsgáló üzleti beszámoló alapján 12. helyen rangsorolt Grúzia ? tudatta Henye Brigitta.

Mostantól a grúz főváros repterén, illetve a történelmi belvárosban is elérhető a Sixt minőség. A gazdasági válság ellenére az elmúlt években hálózatát folyamatosan növelő német székhelyű autókölcsönző a tőle megszokott módon a prémium kategóriás autóktól, az üzemanyag takarékos modelleken keresztül, a terepjárókig igen széles választékot kínál ügyfeleinek.

Elemzők szerint, a világpiac felé történő nyitásnak, valamint a politikai reformoknak köszönhetően, virágzó és dinamikusan fejlődő piac született, melyet az erőteljes turisztikai fellendülés még tovább fog erősíteni, köszönhetően az ország földrajzi elhelyezkedésének és történelmi látnivalóinak.

Az anyacég így megalapozottnak látja a térség felé történő nyitást, mely számára újabb, nagyszámú üzleti utazó és turistaforgalmat ígér. ? A Sixt a legjobb időpontban nyitotta meg legújabb kirendeltségét ? nyilatkozta Detlef Krehahn, a Sixt Franchise igazgatója. ? Terveink szerint az év második felében fog kicsúcsosodni a vállalkozás, és reményeink szerint Grúziában is piacvezető pozícióba kerül a Sixt AG. ? tette hozzá az igazgató.

A Sixt irodanyitásai minden esetben pozitívan hatnak a Sixt Magyarország tevékenységére is ? magyarázta Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője. ? Egyrészt a hazánkból a szomszédos országokba látogató utazók, már itthon, jóval az utazás megkezdése előtt lefoglalhatják autóikat és a célországban található franchise irodákban kényelmesen, esetleges nyelvi akadályokat és pénzügyi tranzakciókat kikerülve vehetik át a bérautókat. Másrészt a hazánkba látogatók nagyobb bizalommal és előismerettel fordulnak hozzánk, tudván azt, hogy a franchise előírásainak köszönhetően a világ bármely pontján, így nálunk is, ugyanazt a minőségi szolgáltatást kapják, mint a hazájukban megszokott Sixt Autókölcsönző esetében ? tette hozzá Dévai Gábor.

Szóljon hozzá!