ZETApress

hírportál

Grayling Espresso Forum

Nemzetközi rendezvény lesz Magyarország EU-elnöksége alkalmából január 19-én. A Grayling, Magyarország egyik vezető public relations és public affairs tanácsadó ügynöksége nemzetközi rendezvényt szervez Kommunikációs kihívások és lehetőségek a magyar EU-elnökség kapcsán címmel ? tudtuk meg Bonnár Zsuzsannától.

A rendezvény célja, hogy szlovén, lengyel és magyar szakemberek megosszák tapasztalataikat a meghívottakkal, valamint, hogy az üzleti élet szereplői megvitassák, milyen lehetőségeket kínál számukra Magyarország EU-elnöksége. A magyar Külügyminisztériumból Urkuti György, az EU-elnökségi Kommunikációs Főosztály vezetője számol majd be a hazánk előtt álló várható kihívásokról.

A szlovén kormány Kommunikációs Hivatalától Matjaž Kek, a Kommunikációs Projektek Osztály vezetője tart majd előadást. Matjaž Kek jelentős szerepet játszott Szlovénia sikeres EU elnöksége alatt a kommunikációs stratégia kidolgozásában, koordinációjában és értékelésében. Lengyel részről Joanna Skoczek, a Lengyel Külügyminisztérium EU elnökségi felkészülését koordináló főosztály vezetője lesz a vendégelőadó.

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, melynek témája: Hogyan építik be stratégiájukba az üzleti élet meghatározó szereplői a magyar EU-elnökségből adódó lehetőségeket. A beszélgetésen részt vesz Russell Patten, a Grayling brüsszeli irodájának vezérigazgatója, Szabó Eszter, a GE Közép-Kelet Európáért és Törökországért felelős vállalati kapcsolatok és public affairs igazgatója, az AmCham igazgatótanácsának tagja, valamint Lerch Attila, a Microsoft vállalati kapcsolatok igazgatója.

Nagy örömünkre szolgál, hogy házigazdái lehetünk egy olyan nemzetközi eszmecserének, ahol az üzleti élet szereplői és a közszféra képviselői megoszthatják egymással tapasztalataikat és véleményeiket. Szeretnénk rendezvényünkkel egyben felhívni a figyelmet arra, hogy egy ország EU elnöksége milyen páratlan kommunikációs lehetőségeket kínál ? mondta Benyó Zsuzsanna, a Grayling operatív vezérigazgató-helyettese.

A Grayling

Az új Grayling három sikeres kommunikációs ügynökség, az Mmd, a Grayling és a Trimedia összeolvadásával jött létre. A Grayling a világ második legnagyobb független public relations, public affairs és befektetői kapcsolatokkal foglalkozó tanácsadó ügynöksége. A Graylingnek 70 irodája van 40 országban Európa és Észak-Amerika szerte, valamint a Csendes-óceáni térségben.

Szóljon hozzá!