ZETApress

hírportál

A Sixt a világ legjobbja

Tegnap ismét a nemrég vitorlát bontó Sixt AG-t választották a világ legjobb autókölcsönzőjévé, a Los Angelesben megrendezett, 2010 Best in Business Travel Award elnevezésű díjkiosztón ? tudatta Henye Brigitta.

A Business Traveler USA, üzleti magazin által vezetett nemzetközi szavazás alkalmával megkérdezett közel 8000 szavazó a Sixt Autókölcsönzőt választotta a világ legjobb autókölcsönzőjének. Maga mögé utasítva versenytársait, így a 2009. júliusban egy másik gazdasági magazin által odaítélt, World?s Best Awards-díj után, az autókölcsönző ismét elnyerte az elismerő kitüntetést.

A díjat Regine Sixt, a Sixt AG tulajdonosa vehette át a Los Angeles-i gálán. ? Mindez igazi megtiszteltetés a számunkra ? köszönte meg az elismerést Regine Sixt. ? Megerősít bennünket abban, hogy a Sixt világszerte egy olyan márkát képvisel, ami különlegeset, egyedit jelent. Rendíthetetlen vevőközpontúságot, kiemelkedő minőségi és szolgáltatási színvonalat, szenvedélyt és elkötelezettséget. Mindazt, ami megkülönböztet bennünket más szolgáltatóktól. Az elismerés ugyanakkor erőt is ad számunkra a jövőbeni terveink megvalósításához.

A díj jelentőségét az adja ? fűzte hozzá Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője ?, hogy a sokat utazó, üzleti utazók és a turisztikai szektor képviselőinek véleményét tükrözi, akik valóban igénybe veszik szolgáltatásainkat. Elmondhatjuk tehát, hogy a megkérdezettek szívesen választják a vállalatot külföldi utazásaik alkalmával és elégedettek az autókölcsönző szolgáltatásaival. A Sixt Magyarország 2010-ben weboldalának teljes körű megújításával, számos technikai fejlesztés bevezetésével, navigációs rendszerének 100 százalékos modernizálásával és együttműködési körének szélesítésével járult hozzá a 2010 Best in Business Travel Award-cím elnyeréséhez ? tette hozzá az ügyvezető.

A Sixt rent a car ? Wallis Autókölcsönző Kft.

A Sixt márka tulajdonosa a németországi székhelyű Sixt AG, mely több mint 100 országban van jelen. A Sixt rent a car 1999 óta szereplője a magyar gépjárműkölcsönző piacnak. A cég kezdetben a Wallis Motor Kft. üzletágaként működött, és elsősorban a Magyarországra beutazó üzletemberek igényeit szolgálta ki.

Az első iroda a Ferihegyi repülőtéren nyílt, ekkor a flotta 30 személyautóból állt. Mára ez a szám sokszorosára nőtt: jelenleg közel 300 bérautó áll az ügyfelek rendelkezésére. A gépjárműpark kiváló minőségű, keveset futott Opel, Ford, Renault, Suzuki, Hyundai, Mercedes, BMW, Saab modellekből áll. 2002. januárban önálló vállalkozássá szerveződött a cég, és azóta Sixt rent a car ? Wallis Autókölcsönző Kft. néven működik.

A vállalat 2006-ban Sixt Leasing néven mutatta be tartós bérlet szolgáltatását, melynek keretében a flotta méretére vonatkozó korlátozások nélkül kínálja rugalmas, a magas minőséget a kedvező konstrukciókkal vegyítő, egy évet meghaladó bérleti szolgáltatásait. A tartós bérlet és a flottakezelési feladatok hatékonyabb ellátására pedig 2007-ben megalapította a Sixt leasing ? Wallis Autópark-kezelő Kft-t, mely mára már több mint 1500 gépkocsit kezel. A vállalat pozitív hírneve elismeréseként 2008-ban és 2010-ben elnyerte a Superbrands-díjat, míg tartós bérlet üzletága 2007-ben elért eredményei alapján kiérdemelte a Leggyorsabban Fejlődő Sixt Leasing Partner címet a Sixt AG akkori 85 partnerországa közül.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újabb elismerés a Sixtnek | ZETApress

Szóljon hozzá!