ZETApress

hírportál

Az Év Asszonya: Regine Sixt

A 2010-es londoni World Trade Travel Market turisztikai vásáron Regine Sixt nyerte el a Woman of the Year megtisztelő címet, míg cége a Sixt AG a World?s Leading Innovative Marketing elismerést ? tudatta Henye Brigitta project manager.

Regine Sixt a kitüntetéseket a Grosvenor House Hotel-ben megrendezett, a turisztikai szakma leggrandiózusabb rendezvényének gálaestjén vehette át. A zsűri, az egyik legnagyobb nemzetközi autókölcsönzőnél folytatott szakmai teljesítményét, illetve a Regine Sixt Children?s Aid Foundation alapítójaként, a szegénységben és nyomorban élő gyermekek megsegítésében tanúsított elkötelezettségét díjazta az elismerésekkel.

A 160 ország összesen 183 ezer turisztikai szakembere által odaítélt díj igazán nagy megtiszteltetés számomra és a Sixt AG számára is ? nyilatkozta Regine Sixt. ? Mindez bizonyítéka annak, hogy mi a Sixtnél, valami különlegeset csinálunk. Valami modernet, nemzetközileg sikereset és mindig megújulót. A World?s Leading Innovative kitüntetés bizonyítéka annak, hogy a szakma elismeri és értékeli ötleteinket. Ugyanakkor maga a díj nem adhat okot az elégedettségre, csak ösztönzőleg hathat ránk, hogy folytassuk mindazt, amivel egyre jobb és jobb szolgáltatást tudunk biztosítani partnereinknek! ? tette hozzá az üzletasszony.

Úgy gondolom, hogy Regine Sixt nagyszerű személyiség ? tájékoztatta a sajtót Manon Han, a World Travel Awards alelnöke. ? Nemcsak sikeresen és úttörő módon iránnyítja a Sixt AG-t, de befolyását és kapcsolatait felhasználva igyekszik segíteni a rászorulókon is ? folytatta. ? Természetesen a Sixt AG által Londonban elnyert elismerés a Franchise partnerek munkáit is minősíti ? fűzte hozzá Magyar Nikoletta, a Sixt Magyarország marketing vezetője. ? A szigorú előírásoknak köszönhetően, ma már a világ több mint száz országában azonos színvonalú és minőségű szolgáltatással találkozhatnak a partnerek, Nepáltól Afrika országain át Magyarországig. A Sixt által nyújtott kiemelkedő szolgáltatást 2010-ben már több alkalommal is elismerte a turisztikai szakma, és ez mindenképpen pozitív visszajelzés és bizonyíték a számunkra.

A Sixt Magyarország nem csak marketingjében, hanem CSR tevékenységében is igyekszik követni a német mintát. Hasonlóan szívügyünknek érezzük a segítségnyújtást, így 2010. számunkra is az együttműködések éve volt. Jó néhány felkérésnek eleget téve, többek között segítséget nyújtottunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rászorulóknak, együttműködtünk az AIESEC-kel és a BGF-PSZF diákönkormányzatával ? emelte ki a marketingvezető.

A Sixt rent a car ? Wallis Autókölcsönző Kft.

A Sixt márka tulajdonosa a németországi székhelyű Sixt AG, mely több mint 100 országban van jelen. A Sixt rent a car 1999 óta szereplője a magyar gépjárműkölcsönző piacnak. A cég kezdetben a Wallis Motor Kft. üzletágaként működött, és elsősorban a Magyarországra beutazó üzletemberek igényeit szolgálta ki. Az első iroda a Ferihegyi Repülőtéren nyílt, ekkor a flotta 30 személyautóból állt. Mára ez a szám sokszorosára nőtt: jelenleg közel 300 bérautó áll az ügyfelek rendelkezésére. A gépjárműpark kiváló minőségű, keveset futott Opel, Ford, Renault, Suzuki, Hyundai, Mercedes, BMW, Saab modellekből áll. 2002 januárjában önálló vállalkozássá szerveződött a cég, és azóta Sixt rent a car – Wallis Autókölcsönző Kft. néven működik.

A vállalat 2006-ban Sixt Leasing néven mutatta be tartós bérlet szolgáltatását, melynek keretében a flotta méretére vonatkozó korlátozások nélkül kínálja rugalmas, a magas minőséget a kedvező konstrukciókkal vegyítő, egy évet meghaladó bérleti szolgáltatásait. A tartós bérlet és a flottakezelési feladatok hatékonyabb ellátására pedig 2007-ben megalapította a Sixt leasing ? Wallis Autópark-kezelő Kft-t, mely mára már több mint 1500 gépkocsit kezel.

A vállalat pozitív hírneve elismeréseként 2008-ban és 2010-ben elnyerte a Superbrands díjat, míg tartós bérlet üzletága 2007-ben elért eredményei alapján kiérdemelte a Leggyorsabban Fejlődő Sixt Leasing Partner címet a Sixt AG akkori 85 partnerországa közül.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Vitorlát bont a Sixt Magyarország | ZETApress

Szóljon hozzá!