ZETApress

hírportál

Afrika partjainál a Sixt!

Már Tanzániában is elérhető a szolgáltatás. A turizmus, illetve a gazdaság dinamikus fejlődésének köszönhetően a Sixt AG növelte afrikai jelenlétét. Az Európában és a világ számos országában már megszokott módon jelenleg 15 afrikai országban bérelhetünk autót ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A német székhelyű Sixt AG tanzániai megjelenésekor elsősorban a fővárosba, Dar es Salaambe érkező üzleti utazókra és turistákra épít. Jól bevált afrikai tapasztalataira támaszkodva az útviszonyokhoz igazodó masszív, megbízható, négykerék-meghajtású terepjárókkal szerelte fel flottáját.

Az Angolában és Mozambikban már tapasztalatot szerzett franchise partner igazgatója Detlef Krehahn szerint a minőségi szolgáltatás és a kedvező árak iránti igény és kereslet az afrikai kontinens országaiban is gyorsan fog növekedni. ? Célunk, hogy a Sixt afrikai hálózatának számát tovább bővítsük ? nyilatkozta.

A harmadik kontinensen többek között Algériában, Angolában, Egyiptomban, a Franciaországhoz tartozó Réunionban, Líbiában, Madagaszkáron, Mauritiuson, Marokkóban, Mozambikban, Nigériában, a Seychelle-szigeteken, valamint Dél-Afrikában, Szudánban és Tunéziában működik már Sixt autókölcsönző. ? A tanzániai megjelenés egy újabb feltörekvő piac megjelenésének bizonyítéka. Az angolai és mozambiki pozitív tapasztalataink fényében biztosak vagyunk abban, hogy a Sixt ezen a földrészen és ezekben az országokban is sikeres lesz ? tette hozzá Imraan Mussa a Sixt tanzániai igazgatója.

Többször kommunikáltuk már Sixttel a világ körül kampányunk szlogenét, mely úgy gondoljuk, az afrikai kontinens bekapcsolódásával még inkább megerősítést nyert ? mondta Magyar Nikoletta a Sixt Magyarország marketing vezetője. ? Legutóbb az észt, litván és lett partnerek csatlakozásáról számolhattunk be.

A nehéz gazdasági helyzet és a válság autópiacra gyakorolt negatív hatása ellenére, a minőség és a mindenhol garantált kimagasló szolgáltatás a világ bármely pontján biztonságot jelent partnereink számára. Bár hazánkból még viszonylag kevesen utaznak Afrika déli országaiba, az oda érkező magyarok számára megnyugvást jelent, hogy ügyeiket, autófoglalásaikat segítségünkkel és hasznos tanácsainkkal hazai irodáinkon keresztül is bonyolíthatják, már jóval az utazás megkezdése előtt ? mondta el Nikoletta.

Szóljon hozzá!