ZETApress

hírportál

Esztergomi előadások

Előadást tartott Dennis Prager az MCC Feszten – tudatták sajtósaik. Az előzmények idekattintva olvashatók. Dennis Prager, az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb politikai kommentátora tartott előadást az MCC Feszten Media and free speech címmel.

Prager bestselleríró, országosan sugárzott rádiós talkshow műsorvezető és a PragerU elnevezésű internetes platform társalapítója. A világ minden táján tartott már előadásokat, többek között Európában, Ázsiában, Afrikában, a Közel-Keleten és Ausztráliában. Az identitásokat túlhangsúlyozó politika helytelen, ugyanis az egyetlen, ami számít, az az Isten szemében levő egyenlőség. Ami ezen túlmegy, az nem más, mint politikai játszma – hangsúlyozta Prager.

A műsorvezető szerint nem azt nézi a baloldali politika, hogy valaki milyen nemzethez tartozik, hogy magyar, amerikai esetleg román-e, hanem azt, hogy valaki fekete vagy fehér, vagy éppen milyen nemhez tartozik. A keresztény-zsidó gyökereket megtartó közép-európai kultúra igazi konkurenciája a baloldali, nemzeti és vallási hovatartozást nélkülöző nyugatnak – vallja Prager.

Prager Nonprofit oktatási médiavállalkozása, a PragerU a világ egyik legbefolyásosabb oktatási médiaoldalává vált. Csak 2020-ban a PragerU több mint másfél milliárd megtekintést ért el a YouTube-on és a Facebookon. Ma 14:15-től pedig Tucker Carlson tart előadást az MCC Feszt MOL Nagyszínpadán.

Szóljon hozzá!