ZETApress

hírportál

L’Oréal a kórházakba

A L’Oréal Paris ingyen kézfertőtlenítő termékeket gyárt és oszt szét Európában egészségügyi intézményeknek – tudatta Pásztor Brigitta Account Manager, Avantgarde Public Relations Kft.

A L’Oréal Csoport COVID-19 járvány elleni küzdelmet támogató szolidaritási programja keretében több millió flakon kézfertőtlenítővel támogatja Európa szerte a kórházakat és idősek otthonait. Ezzel a célunk a fertőzésveszélynek leginkább kitett emberek védelmének segítése. Magyarországon a vírus által leginkább érintett budapesti kórházaknak, idősek otthonainak, valamint a kerületi szociális ellátó központoknak szállít a cég a kézfertőtlenítőkből.

Ebben a nehéz időszakban a L’Oréal Paris szeretne részt vállalni a COVID-19 elleni küzdelemben. Az európai egészségügyi hatóságok és a frontvonalban dolgozó emberek ezreinek támogatása érdekében márkánk folytatni fogja az alkoholos kéztisztító gélek előállítását és ez egészen addig aktív marad, amíg a világjárvány véget nem ér. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy e termékkategória hiányának kockázatát csökkentsük sok országban, egészen addig, amíg termelőüzemeink kapacitása ezt lehetővé teszi – mondta Delphine Viguier-Hovasse, a L’Oréal Paris globális márkaigazgatója.

Szóljon hozzá!