ZETApress

hírportál

Illatosított metrókocsik Bécsben

Bécsben a tömegközlekedést illatos metrószerelvényekkel szeretné vonzóbbá tenni az utasok számára a Wiener Linien, Bécs város közlekedési vállalata ? tudatta a Eurocomm-PR Budapest, Bécs Város Külképviseleti Irodája. Fotónkon Ulli Sima környezetvédelmi városi tanácsnok és Günter Steinbauer ügyvezető igazgató mutatja be a szerelvényeket.

Bécsben július végéig két metró vonalon találkozhatnak a tömegközlekedők az illatos szerelvényekkel. Az utasok a virágos mintával ellátott kocsikon négy különböző illatot szívhatnak magukba. A lila az ellazulást, a zöld az energiát, a rózsaszín a pozitív hangulatot, a narancssárga illat pedig a felfrissülést hozza el az utazás során. A projekt még tesztüzemben van, a metrózók egy online szavazás keretein belül tehetik le voksukat a kedvenc aromájuk mellett.

? Nagyon fontos számunkra, hogy az utasok minél kényelmesebben érezzék magukat az utazás során. Ez a hálózat folyamatos bővítésével kezdődik és a járatok sűrítésével, új és korszerű járművek beszerzésével, illetve az idősebb modellek légkondicionáló rendszerének felszerelésével folytatódik. A valódi kényelemhez egy kellemes légkör is hozzátartozik ? nyilatkozta Uli Sima, környezetvédelmi városi tanácsnok. A bécsi közlekedési vállalat nemcsak a közlekedésben gondol az utasokra. Nemrég piacra dobták új fürdőruha kollekciójukat is. Ezek mellett minden más is megtalálható online webshopjukban, ami egy nyári csobbanáshoz jól jöhet.

Szóljon hozzá!