ZETApress

hírportál

PI-vizet isznak bajnokaink

Elixina, az igazi PI-vízMár palackozva is kapható az igazi PI-víz, mely olimpiai bajnokoknak is segített már. Megjelent a piacon az Elixina, az első palackozott, kiskereskedelemben is kapható magyar PI-víz ? tudtuk meg a délelőtti Andrássy úti sajtóbemutatón.

A Hotel Moments földszinti dísztermében mutatták be az első palackozott PI-vizet. A rendezvényen jelen volt dr. Fülöp László, a technológia feltalálója mellett Horváth Gábor kétszeres olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok, Ignácz Attila, a 2004-ben Athénban 1000 méteren aranyérmet nyert K4-csapat erőnléti edzője és Pacziga István, a PI-víz kizárólagos forgalmazója. A rendezvény moderátora Szujó Zoltán volt.

A PI-víz kedvező hatásait felmérések igazolják, és százezrek fogyasztják évek óta, ám a kiskereskedelemben eddig nem volt kapható. Az Elixina megjelenésével már bárki számára elérhetővé válik, megfizethető áron. Sokkal egészségesebb mint más vizek, mert segíteni tud a szervezetnek a méregtelenítésben, sejtregenerációban, lúgosításban és az energetizálódásban. Energiaszintje többszöröse a vezetékes víznek vagy az ásványvizeknek, optimális ásványanyag-tartalma és lúgosító hatása megfelelő folyadékmennyiség bevitele esetén segít a jó közérzet elérésében. Ráadásul elősegíti a bőrsejtek hosszútávon fenntartható hidratáltságát.

Dr. Fülöp László agrármérnök-kutatóbiológus szerint a magas energiaszintű víz pozitív hatással van az emberek egészségére és teljesítőképességére is. ? Nagy örömmel fogadtam a kezdeményezést, hogy legyen egy jó minőségű, kiskereskedelemben kapható palackozott PI-víz. Hatásait felmérések igazolják, és szerencsére nagyon sokan fogyasztják évek óta, ám eddig nem volt ennyire könnyedén hozzáférhető. Az Elixina hézagpótló termék, amire óriási szükség van az országban! Ezért álltam mellé, és ezért viselheti a palackozott vizek közül egyedüliként az általam levédetett PI-védjegyet ? mondta el Fülöp doktor.

Horváth Gábor kajakozó alátámasztotta az elmondottakat. ? Volt a víznek néhány látványos, jól érezhető hatása. Felgyorsult az anyagcserénk, gyorsabban regenerálódtunk, hamarabb és hatékonyabban pihentük ki magunkat, több lett az energiánk, fittebbekké váltunk, és sokkal ritkábban voltunk betegek, mint előtte. Vagyis jobb lett az általános közérzetünk, és ezzel együtt a teljesítményünk is. Persze egy olimpiai aranyérem megszerzése ezer tényezőn múlik, nem elég csak PI-vizet inni hozzá, de kétségtelen, hogy nagyon pozitív hatása volt a felkészülésünkre és a versenyzésünkre egyaránt ? mondta el a sokszoros bajnok.

Ignácz Attila, az aranyérmes férfi kajaknégyes egykori erőnléti edzője is a PI-víz pártolója. ? A PI-víz azóta is az életünk, a mindennapjaink része. Én befejeztem ugyan a versenyszerű kajakozást és az erőnléti edzői pályafutásomat, de a sporttól nem szakadtam el. A kajakozás után, 1987-től 2001-ig testépítőként versenyeztem. Idén a NABBA és NAC szövetségek által rendezésre kerülő Mr. Universum versenyein újra színpadra állok és közben személyi edzőként dolgozom. 52 évesen persze semmi sem olyan már, mint régen, de nem tudom, hogy milyen lenne az életem a PI-víz nélkül, mert nincs ellenpróba. Számomra fontos a szeretteim egészsége, ezért családom minden tagja PI-víz fogyasztó. Nem is nagyon voltak betegek. Személyi edzőként is mindenkinek azt javaslom, hogy igya 3-4 hétig, aztán döntse el, hogy jó neki, vagy sem. Aki megfogadta a tanácsomat és kipróbálta, fogyasztó is maradt ? nyilatkozta az edző.

Az Elixina az egyetlen PI-víz, amely dr. Fülöp László nevével fémjelzett BCS PI technológiával készül. Bársonyossága, tiszta íze egyértelműen megkülönböztethető más vizekétől, ráadásul segítségével sejtszinten gondoskodhatunk szervezetünk tartós vitalitásáról.

1 hozzászólás

  1. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy Hódmezővásárhelyen és Debrecenben milyen boltokban tudnám megvásárolni ezt a remek elixírt? Előre is köszönöm.