ZETApress

hírportál

Természetesen a Lurdy Házban

Csak a Mentes meghívóMagyarországon először kerül megrendezésre a 100%-ban természetes Csak a Mentes Szépség Nap május 18-án szombaton 10-től 18 óráig a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont I. emeletén ? tudatta Köves Zoltán, Csak a Mentes tulajdonos.

Te is tapasztalod, hogy nehéz megtalálni és kiválasztani azokat a tiszta, adalékanyagoktól, állatkísérlet- és kemikáliáktól mentes szépségápolási és háztartási termékeket, amiket Te is szívesen használsz otthon?

Itt a helyed, ha:
– tudatosan keresed a tiszta, adalékanyagoktól, állatkísérlet- és kemikáliáktól mentes szépségápolási termékeket
– anyuka vagy és szeretnéd a gyermekeddel a legtisztább babaápolási termékeket használni
– férfi vagy, akinek fontos, hogy bőrét és szakállát is növényi alapanyagokból készült termékekkel ápolja
– te is vallod, hogy a szépség, nemcsak kívülről, hanem belülről is fakad.
– a háztartásodban is törekedsz a tudatosságra és természetességre.
– érdeklődsz a zero waste életmód iránt.

A rendezvényen felvonuló kiállítók natúr, bio, gyógynövényekből készült, vegán, adalékanyagtól mentes termékeiket, szolgáltatásaikat mutatják be Nektek. Természetesen a nap folyamán Te is megtanulhatod, hogyan készíts magadnak otthon natúr kozmetikumokat, bemutatjuk hogyan tartsd karban a testedet és lelkedet egyaránt, milyen stílusú ruhák állnak jól neked és még értékes ajándékokat is nyerhetsz a tombolán. Tarts velünk, próbáld ki és szerezd be a hazánkban kapható természetes alternatívákat egy tisztább jövő érdekében! Mert a külső-belső szépség Neked is jár, Természetesen! Részletek az esemény weboldalán és facebook-oldalán olvashatóak.

Szóljon hozzá!