ZETApress

hírportál

Ramóna készül a szülésre

Kiss Ramóna tizenhét éves kora óta megállás nélküli, pörgős élete fordulóponthoz érkezett. A csinos műsorvezető innentől minden percében születendő kisfiára koncentrál, és arra, hogy Noé nyugodalmas környezetben tölthesse az életét alapjaiban meghatározó, első fontos hónapokat és éveket ? tudatta Molnár Karesz, Red Lemon Media.

Párjával, Mátéval úgy döntöttek, semmit nem bíznak a véletlenre, így a baba születésénél levetetik a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket. ? Úgy alakult az életem, hogy tizenhét éves korom óta dolgozom ? meséli Ramóna, aki egy casting után, egyik napról a másikra a Barátok közt szereplői között találta magát, és egy ország azonnal megismerhette. ? Azóta állandó pörgés jellemzi az életemet, de most már elmondhatatlanul várom, hogy Noé megszületésétől egy másik életszakasz vegye kezdetét. Talán még soha nem vártam ennyire semmit sem ? mondta.

Ramóna úgy döntött, amíg Noé engedi, addig mind színházi, mind tévés feladatait megoldja teljes erőbedobással. ? Egyeztetve az orvosokkal a műsorvezetés mellett még a szerepeimet is játszottam egy ideig a színházban. Most viszont már száz százalékban Noé érkezésére tudok koncentrálni, átmosom a kis ruháit, behajtogatom őket a szekrénybe, felhőcskét festek a gyerekszoba falára ? folytatja lelkesen a gyönyörű kismama. ? Máté, a párom rám bízta, hogy milyen színű legyen Noé szobájának fala, vagy hogy milyen ruhákat vásároljak neki, ő inkább a babakocsi-választásból és a kütyükkel kapcsolatos dolgokból veszi ki jobban a részét ? tette hozzá Ramóna.

A műsorvezető azt mondja, Máté talán még nála is jobban izgul, ha a közelgő nagy eseményre gondol. ? A legjobb barátaink viccesen azt mondják, hogy Máté egy havert kap Noé személyében, akivel aztán együtt bandázhatnak. Persze tudom, hogy borzasztóan felelősségteljes apuka lesz, de közben mind a ketten nagy gyerekek vagyunk és ez talán nem is baj. Ebben a szellemben, nyitottan szeretnénk nevelni a kisfiunkat. Azt is el tudom képzelni, hogy Noé lesz, aki tízévesen az asztalra csap, és azt mondja: most már szedjétek össze magatokat ? fűzi hozzá nevetve Ramóna.

A pár egy fontos lépésével gyakorlatilag a finiséhez érkezett a Noét váró időszak. ? Még meg sem fogant a baba, már tudtuk, hogy szeretnénk levetetni az őssejteket, ha egyszer várandós leszek. A napokban átvettük a Czeizel Intézetben a köldökzsinórból kinyerhető őssejtek levételéhez szükséges csomagot. Az FH Biobankban tárolt őssejtek számos betegség gyógyításánál jelenthetnek nagy segítséget, genetikai egyezés esetén akár a család más tagjainak is. Ez a doboz gyakorlatilag azt szimbolizálja, hogy bármikor megérkezhet az első gyermekünk. A papírokat kitöltve most láttuk életünkben először hivatalos dokumentumon is leírva Noé nevét. Nagyon megható pillanat volt, alig ocsúdtunk fel belőle ? teszi hozzá a boldogságtól sugárzó kismama.

Szóljon hozzá!