ZETApress

hírportál

WIWE a Millenárison

WIWEA WIWE széles körű lakossági promócióval készül a Szívünk Napjára. A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója a Millenárison megrendezésre kerülő programsorozat keretében ingyenes EKG mérést és stroke rizikó felmérést ajánl a lakosságnak, illetve a MAESZ szűrőkamionján is számos helyszínen várja az érdeklődőket.

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója a tavalyihoz hasonlóan az idei Szívünk Napja rendezvénysorozat kapcsán is széleskörű szűrési lehetőség biztosításával járul hozzá a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. A 2000 óta megrendezésre kerülő rendezvény a Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány támogatásával hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre, a helyes életmód fontosságára.

A WIWE a Millenárison szeptember 30-án megrendezésre kerülő egész napos rendezvényen két helyszínen is várja az érdeklődőket ingyenes EKG méréssel és tanácsadással: egyrészt saját standján, másrészt a Magyar Kardiológus Társaság standjánál ajánl egész napos szívegészség és stroke rizikó felmérést. A rendezvényen minden alapvető szűrést biztosítanak a szervezők, így az EKG mérés mellett lesz vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés is.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lzoC4gJkzDY[/youtube]

A WIWE a széles körű prevenció jegyében a Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja ? Megelőzés Éve 2018/19 országos programsorozat részeként is számos településen ajánl ingyenes EKG mérést és stroke rizikó felmérést szeptember hónapban, majd az év hátralévő részében is. A promóció részeként a WIWE készülék kedvezményes áron érhető el a WIWE webshopban mától szeptember 30-án vasárnapig ? tudtuk meg Csörghe Ádámtól.

Szóljon hozzá!