ZETApress

hírportál

Korszerűsödik a Jahn Ferenc Kórház

Sürgősségi ellátásMúlt év decemberében Magyarország Kormánya 125 millió forint támogatást hagyott jóvá a Jahn Ferenc Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának bővítésére, felújítására és korszerűsítésére ? tudatta Ócsai Gábor, az Ypsylon Média kommunikációs tanácsadója.

A felújítási folyamat első fázisában január 12-én pénteken 18 órától előreláthatólag február közepéig gyógyintézetünk Sürgősségi Betegellátó Osztálya továbbra is fogadja a kórház ellátási területéhez tartozó betegeket. A sürgős differenciáldiagnózist és/vagy állapotstabilizálást igénylő, egyértelműen sürgősségi osztályos elhelyezésre szoruló eseteket az Országos Mentőszolgálat a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjába, a Semmelweis Egyetemre, az Uzsoki utcai Kórházba vagy a Szent Imre Kórházba szállítja.

A kapott támogatásból bővítjük a Sürgősségi Betegellátó Osztály alapterületét, belső átalakítással megnöveljük a betegellátásra rendelkezésre álló helyiségek számát. A felújítás során megújítjuk és komfortosítjuk a beteg- és hozzátartozói várót is, klimatizáljuk az egyes helyiségeket. Az átalakítás kapcsán kérjük tisztelt betegeink és hozzátartozóik szíves türelmét és megértését! A korszerűsítést követően megújult és modernizált környezetben várjuk a sürgősségi betegellátásra szoruló lakosságot ? fejeződik be a Jahn Ferenc Kórház közleménye.

Szóljon hozzá!