ZETApress

hírportál

Tabletek az Őrzőktől

Ajándék táblagépek a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán: negyven darab táblagépet ajándékozott a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán ápolt gyermekek számára a Provident Pénzügyi Zrt. az Őrzők Alapítvány közreműködésével ? tudatta Vajnági Szilvia, a FLOW PR ügyfélkapcsolati igazgatója.

A tabletek révén a klinikán kezelt daganatos, leukémiás gyermekek könnyebben tartják a kapcsolatot szüleikkel, családtagjaikkal, ami hozzájárulhat mielőbbi gyógyulásukhoz. A tabletek amellett, hogy megkönnyítik a családtagokkal, barátokkal való kommunikációt, játékra, szórakozásra is alkalmasak és segítenek a gyermekeknek ellátni az iskolai feladatokat is. Az eszközöket a pénzügyi vállalat képviseletében Dudás Krisztina, a Provident Pénzügyi Zrt. marketing igazgatója adta át dr. Garami Miklósnak, a Gyermekklinika igazgató-helyettesének.

? A Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit már több alkalommal támogattuk. Kollégáim szívükön viselik a jó ügyeket ? az elmúlt évek során több mint hetvenezer önkéntes munkaórával segítettünk egészségügyi, oktatási és szociális intézményeknek. Ez a mostani felajánlás is egy dolgozónk ötlete alapján valósult meg. Tudjuk, és átérezzük, hogy egy beteg gyermek számára mennyire fontos a család, a szülő jelenléte és gondoskodó szeretete, ugyanakkor ez nem minden pillanatban lehetséges a kórházi ellátás során. A gyermekeknek szánt ajándékunk ennek áthidalásában szeretne segítséget nyújtani ? mondta el Dudás Krisztina, a Provident Pénzügyi Zrt. marketing igazgatója.

Az Őrzők Alapítvány közel 30 éve támogatja a Tűzoltó utcai II. Számú Gyermekklinikát. Céljuk javítani a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyítási körülményeit, hogy a kórház az elérhető legmodernebb kezelési és diagnosztikai eljárásokat alkalmazhassa, illetve magas színvonalon képezhesse tovább a szakszemélyzetet. Az alapítvány emellett vidéki családok számára több korszerű, gyermekbarát módon felújított lakást tart fenn, hogy a szülők közel maradhassanak gyermekeikhez, elősegítve a rehabilitációt. ? Egyik kiemelt célunk azt elérni, hogy az egy-másfél évig tartó intenzív onkológiai gyógykezelés ne szakítsa szét a családokat, ne válassza el az óvodai, iskolai barátokat a kórházi kezelés idejére. Ebben segítenek a klinikán dolgozó pedagógusok, játszóházi foglalkoztatók, valamint a most átadott 40 db táblagép ? tette hozzá dr. Garami Miklós, a Gyermekklinika igazgató-helyettese.

A Provident társadalmi felelősségvállalás programja évtizedes hagyományokra tekint vissza. Magyarországon. A Provident Őrangyalok, azaz a pénzintézet elkötelezett önkéntesei anyagiakkal és munkával egyaránt rendszeresen támogatnak jó ügyeket. A vállalat kiemelt figyelmet fordít a segítségre szoruló gyerekekre és családokra. Az elmúlt években a vállalat több mint 100 civil szervezettel dolgozott együtt, köztük a Máltai Szeretetszolgálattal, az Ökumenikus Segélyszervezettel, a Bátor Táborral, illetve a Baptista Segélyszervezettel.

A Provident Pénzügyi Zrt.

Az ötszörös Superbrands-díjas Provident Pénzügyi Zrt. immáron 16 éve meghatározó szereplője a személyi kölcsönök piacának Magyarországon. A brit hátterű vállalat 130 éves üzleti tapasztalattal bír. Anyacége, a Londoni Tőzsdén jegyzett International Personal Finance (IPF) tizenegy országban 2,4 millió ügyféllel rendelkezik. Mintegy háromezer munkatársával Magyarország legnagyobb munkáltatói közé tartozik. Két alkalommal (Aon-Hewitt, 2012. és 2014.) elnyerte a Magyarország Legjobb Munkahelye címet, egyúttal 2012-ben a Kelet-közép-európai Régió hatodik legjobb munkahelyének választották.

2013-ban a Gallup Intézet a világ harminckét legjobb munkáltatója közé sorolta a pénzügyi vállalatot (Great Workplace Award), első magyar szereplőként a díj történetében. A Provident mintegy 300 ezer ügyfelet szolgál ki 90 százalék feletti ügyfél-elégedettséggel. Az ügyfélkör a hitelképes magyar társadalom egészét leképezi. A Provident 2010-ben, 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben is elnyerte a Kiválóság az Ügyfél-kiszolgálásban Díjat. A vállalat szerteágazó CSR tevékenységet folytat, kollégáik az elmúlt években több mint hetvenezer munkaórával segítettek önkéntesként oktatási és szociális intézményeket szerte az országban, emellett a Provident gazdasági és pénzügyi ismeretterjesztő programot is működtet.

Szóljon hozzá!