ZETApress

hírportál

Humor fehérben

Félreértette

A nővérke kétszer is megszúrja betegét, mire le tudja venni a vért. Már fordulna is ki a kémcsővel, de a néni utána szól: Itt egy százas, kedves! Köszönöm a munkáját. De asszonyom, kétszer is meg kellett szúrnom, mondja zavartan a fehér köpenyes. Bocsánat, döbben meg a madárcsontú nénike, akkor rögtön adok érte még egyet.

Látogatóban

A leszavazott országgyűlés még hivatalban lévő elnöke anyósát látogatta meg ?94. nyarán egy budai közkórházban. No lányok, ki akar dugni? ? nyitott be a lázmérőkkel a délutános nővér a kórterembe. Megtisztelt a vőm a látogatásával, próbálta az anyós menteni a helyzetet. Az meg kicsoda? ? nézett szét az ápolónő kíváncsian. Én lennék, feszengett székén legfőbb közjogi méltóságaink egyike. Lejárt az idő, tessék végre távozni! ? mondta ellentmondást nem tűrően az ápolónő. A vendég ledöbbent, de hamar megértette, hogy csak a látogatási idő végére figyelmeztették.

Ébresztő!

A kis rák sokáig forgolódott ágyában. Nehezen jött álom a szemére. Mikor végre álomba szenderült, előbb kopogtak, majd egyre erősebben dörömböltek ajtaján. Nehezen ébredt fel, félálomban nézett ki a kis-ablakon. Odakinn egy égő cigaretta, és egy ropogósra sült pirítós füstölgött. Hát ti kik vagytok? ? kérdezte a kis rák riadt kíváncsian. Mi vagyunk a rákkeltők! ? felelték vigyorogva amazok.

Szóljon hozzá!