ZETApress

hírportál

Gyerekszigeti szaktanácsok

TűzoltóautóJúniusban az ország legnagyobb ingyenes családi rendezvénye várja az érdeklődőket a Generali Gyerek Szigeten. Június 4-én és 25-én szombaton délután a Hajógyári-szigeten a kicsik felülhetnek egy igazi tűzoltóautóra is! ? tudatta Vidor Eszter, VM.komm Kommunikációs Tanácsadó Iroda.

A Bethesda Gyermekkórház égésprevenciós munkacsoportja válaszol a gyermek égési sérülés megelőzésével kapcsolatos kérdésekre, praktikus tanácsokat adnak a gyermekbalesetek megelőzésére. Hazánkban évente közel hetvenezer égési baleset történik, melynek 2/3-ában gyermek a sérült. A szülők és maguk a gyermekek is sokat tehetnek a balesetek megelőzésében. Ezért a Gyerek Szigeten a szülők részére egészségügyi tanácsadással segítünk, hogy felkészülten tudják kezelni a váratlan élethelyzeteket.

Az SCA Hygiene Products Kft. társadalmi felelősségvállalás programja során támogatja a Bethesda Kórház Alapítványt. Az együttműködés részeként a cégcsoport egyik márkája, a ZEWA segítségével holnap és június 25-én 14 és 18 óra között gyermeke felülhet egy igazi tűzoltóautóra a Rózsadombi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Zuglói Önkéntes Tűzoltóság támogatásával. A Bethesda Gyermekkórház égésprevenciós munkacsoportja válaszol a gyermek égési sérülés megelőzésével kapcsolatos kérdésekre, tanácsot ad a gyermekbalesetek megelőzésére és kezelésére vonatkozóan. A legkisebbekre is gondolunk, színezők és játékos fejtörők biztosítják a szórakozásukat szombatonként.

Idén 15. alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb ingyenes családi rendezvényét, a Generali Gyerek Szigetet. A júniusi hétvégéken, minden szombaton és vasárnap változatos programok szórakoztatják a látogatókat a Hajógyári-szigeten. Koncertek, színház, kalandpark, bohócok, bábelőadások, kézműves foglalkozások, sportprogramok ? ezeket és számos izgalmas programot közül választhat a Gyerek Szigeten. A részletes program idekattintva található. Kövesse munkánkat és aktuális híreinket a Százezren az Anyák Házáért! Facebook-oldalon!

Szóljon hozzá!