ZETApress

hírportál

Százezren az Anyák Házáért!

Anyák HázaMától 29-én vasárnapig rendezik meg hazánk egyik legnépszerűbb sporteseményét, az NN Ultrabalatont. Közép-Európa leghosszabb futóversenyén az SCA Hygiene Products Kft. csapatai váltóban képviseltetik magukat, hogy futásukkal a Bethesda Anyák Háza követeként hívják fel a figyelmet az intézmény hiánypótló küldetésére.

Az Ultrabalaton sportesemény célja, hogy körbefussuk vagy kerékpározzuk a Balatont, megismerjük a szívünknek kedves tó környékét, önmagunkat és csapattársainkat. A sportrendezvényen négy csapat indul el váltóban az SCA Hygiene Products Kft. futójaként, hogy felhívják a figyelmet a Bethesda Gyermekkórház udvarán található Bethesda Anyák Házára, amely kulturált szállást nyújt az égéssérült gyermekek hozzátartóinak ? tudatta Vidor Eszter, VM.komm Kommunikációs Tanácsadó Iroda.

Országszerte sok édesanya nem tud gyermeke mellett lenni a kórházi kezelés idején, amikor pedig leginkább szükségük lenne a gondoskodó ápolásra. Az Anyák Háza célja, hogy a hosszabb ideig gyógyuló gyermekek szüleinek segítséget nyújtson abban, hogy a kórházi ápolás ideje alatt is a gyermekük mellett lehessenek. Összesen 9, beteg gyermekét kísérő hozzátartozó számára tudnak szállást biztosítani. Ezen túl a kapacitások folyamatos bővítésén dolgoznak, további helyiségek kialakítása van folyamatban.

A kezdeményezést számos hazai és nemzetközi együttműködő partner segíti, többek között Kováts Adél színművésznő, Jaksa Petra önkéntes tűzoltó, valamint az SCA Hygiene Products Kft. a cég társadalmi felelősségvállalási stratégiájának részeként. Az Ultrabalaton eseményen az aszófői Higiéniai váltópontot az SCA támogatja, ahol az innovatív ZEWA, TORK és TENA mosdató termékeket próbálhatja ki! Kövesse munkánkat és aktuális híreinket a Százezren az Anyák Házáért! Facebook-oldalon!

Szóljon hozzá!