ZETApress

hírportál

HELL-milliók a Kölyökszívnek

HELL-támogatási utalvány átadásSzívbeteg gyermekek gyógyulását támogatja a HELL Energy. Kétmilliós forintos adománnyal támogatja a HELL a Kölyökszív Alapítványt ? tudatta Tóth Eszter Anna a HELL Energy Magyarország Kft. PR menedzsere.

Az utalásról szóló jelképes csekket ma adta át miskolci irodájában Dr. Kosztopulosz Nikolettának, az alapítvány kuratóriumi elnökének a cég szóvivője. A támogatás komoly segítséget jelent a gyermek-kardiológiai eszközök beszerzésében az alapítványnak. (A HELL múlt szerdai fővárosi sajtótájékoztatójáról idekattintva olvashatunk.)

A lokálpatriotizmusáról és a társadalmi szerepvállalás iránti elkötelezettségéről ismert piacvezető energiaital-gyártó ezúttal a miskolci székhelyű Kölyökszív Alapítvány felhívásának tette eleget és támogatásával jelentős mértékben járult hozzá a kitűzött célok megvalósításához. ? Az alapítvány idei legfőbb célkitűzése, hogy olyan modern orvosi műszereket és berendezéseket tudjanak vásárolni, melyek nélkülözhetetlenek a szívbeteg kisgyermekek minél színvonalasabb és teljes körű ellátásához. A HELL Energy adománya ? melyet ezúton is nagyon köszönünk ? egy nagyon fontos hozzájárulás a tervezett beszerzés megvalósításához ? hangsúlyozta Dr. Kosztopulosz Nikoletta, Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen aktív gyermekkardiológus főorvosa a csekk átvételekor.

A Kölyökszív Alapítvány legfőbb feladata a koraszülötteknél, csecsemőknél, gyermekeknél és serdülőknél jelentkező veleszületett és szerzett szívbetegségek okainak felismerése, korai diagnosztikája és gyógykezelése, valamint ellátásuk javítása. Az alapítvány sikeres működéséhez elengedhetetlen a korszerű gyermek szívgyógyászati ellátáshoz szükséges eszközök ? elsősorban egy gyermekszív vizsgálatára alkalmas UH berendezés ? beszerzése. ? Vállalatunk CSR tevékenységében a beteg gyermekek és az ő gyógyulásuk segítése prioritást élvez, ahogyan a korábbi példáink ? akár a miskolci kórház támogatása, akár a XIXO Mosolygyűjtő kampányunk, mellyel a leukémiás gyermekek gyógyulását támogattuk ? is bizonyítják azt. Reméljük, hogy példánkkal élen tudunk járni a többi, elsősorban borsodi cég előtt is, és bízunk benne, hogy hozzájárulásunkkal az alapítvány minél előbb be tudja majd szerezni a szükséges orvosi berendezéseket! ? mondta el Tóth Eszter Anna, a cég szóvivője.

Szóljon hozzá!