ZETApress

hírportál

Ivi és Viki fürjtojásokkal

A fürjtojás a hosszú élet titka ? mondta Ivi Angel, aki 9 éves kislányával, Viki Angellel együtt arca és háziasszonya az I. Magyar Hagyományőrző Fürj és Fürjtojás Fesztiválnak, amely március 7-én Cserkeszőlőn, majd havi rendszerességgel országszerte kerül megrendezésre. Fotóink Lantai József felvételei.

Ivi nem először vállalkozik jó célokat népszerűsítő sorozatra. 2013. júniusban 47 állomásos Zámbó Jimmy Emlékkoncert című nemzetközi turnét indított, s a Piroska vendéglőbeli bejelentésükről mi is beszámoltunk. A mostani fesztiválsorozat célja, hogy felhívják az emberek figyelmét arra, hogy az egészségükkel maguknak kell törődniük, az nagy részben attól függ, amit megeszünk.

Szeretnék az emberek figyelmét a kiváló minőségű, hazai termékek fogyasztására irányítani, de legfőképpen, a régebben igen népszerű, fürj és fürjtojás ételeket szeretnék újra a a magyar emberek asztalára tenni, újra köztudatba hozni, valamint a jótékony hatású nyersen fogyasztott fürjtojás kúrát népszerűsíteni, ami elsősorban az immunrendszer megerősítésére és közel 130-féle betegség megelőzésére szolgál, illetve a gyógyulás elősegítésében hatásos ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón a törökbálinti Villamaxx területén, ahol a finom fürjtermékeket megkóstolhattuk. Az előkóstoló Komáromi Pisti előadóművész, nyugdíjas rendőrtábornok volt.

Miért pont a fürjtojás? ? A fürjtojás beltartalma igen magas, bizonyítottan nagyon sok értékes hatóanyagot tartalmaz, mint például vitaminokat, vasat, magnéziumot, cinket, rezet, foszfort, ásványi anyagokat, aminosavakat, ami miatt fogyasztása mindenkinek ajánlott. Elsősorban az immunrendszerünk védelmében segít, de kúraszerűen, nyersen fogyasztva, számos betegség megelőzésében, és leküzdésében segít, mint például az emésztési zavarok, gyomorfekély, májbajok, vérnyomás, migrén, asztma, vérszegénység, allergia, szívbántalmak, bronchitis, pánik, szorongásos betegségek, depresszió, stb.

A fürjtojás nagyon egészséges a gyerekeknek is, mivel fehérjében is gazdag, jó hatással van a fiatal, fejlődésben lévő szervezetre. Hangsúlyozott célja a fesztiválsorozatnak, hogy az emberek ismerjék meg, hogy milyen kincs van a kezükben, akár ha az egészségüket szeretnék megóvni, akár finom és egészséges fürj ételeket, fürjtojásos finomságokat látnának szívesen asztalukon. Mivel a fürjtojás kozmetikai szerek alapanyagául is szolgál, később ezirányú termékbemutatók megszervezését is tervezik.

Ivi Angel, a fesztivál háziasszonya, felvidéki magyar anyuka, szépségkirálynő és jószolgálati nagykövetként szerzett közismertségét arra hasznosítja, hogy segítőkész legyen ott, ahol szükség van rá, és csapata az Ivi Angel World Team ezért országszerte, havi rendszerességgel vidám hangulatú fürj-fesztivált és magyar termékek vásárát tervezi, hogy a fürjtojás, a fürjből készült ételek (amelyből nemsokára receptkönyv is készül) ismételten a figyelem középpontjába kerüljenek. Mindenkit szeretettel várnak március 7-én, jövő szombaton Cserkeszőlőn, a Bonita Apartman Hotel melletti szabad területen!

1 hozzászólás

  1. Elmarad az I. Fürjfesztivál! A holnapi rendezvényt a főszervezőnk lemondta, mivel a média által beharangozott fagytól tartva a vásárosok többsége lemondta a részvételt a fesztiválon. Csak szűk körben a szálloda csinál valamit a lakóinak. Van esőnapunk, mindenkit értesítünk, hogy hol tartjuk meg rövid időn belül teljes gázzal 🙂