ZETApress

hírportál

Prémium egészségszolgáltatások piacának feltérképezése

Az anti-aging orvoslás nyugat-európai elterjedése hazánkra is kihatással van. Magyarországon az egészséges öregedést segítő szolgáltatások most kezdenek megjelenni, így a potenciális ügyfeleknek még nincs saját tapasztalatuk az ilyen szolgáltatókról, így igényeikről is keveset lehet tudni. A Kor Kontroll társaság ezen szeretne segíteni kutatási programjával.

A kutatás célja az, hogy feltérképezze a potenciális prémium ügyfelek körében felmerülő elsődleges és további igényeket. Segítsen a KorKontroll Prémium szolgáltatás célcsoportjának véglegesítésében. Segítsen a KorKontroll arculatának és szolgáltatási csomagjainak kialakításában.

Célcsoportjuk a 45-50 éves üzletemberek, férfiak és nők, nagyon magas jövedelműek, aktívak, vagy akik nemrég vonultak vissza. Budapest a peremkerületekkel, és 3-4 nyugat-magyarországi nagyváros. Elsősorban azok, akik valamennyire egészségtudatosan élnek, legalábbis odafigyelnek egy-két dologra, például jellemzően heti 2-3-szor sportolnak, és igyekeznek egészséges dolgokat enni. Másodsorban azok, akiknek ismeretségi körében az elmúlt 1-2 évben előfordult, az egészségtelen életmódnak köszönhetően, valamilyen krónikus betegség.

Módszerük húsz 30-60 perces mélyinterjú készétése tíz nővel és tíz férfival A célcsoport jellemzően cégvezetők, cégtulajdonosok, médiaszemélyiségek, akiket tradicionális szűréssel nem lehet megtalálni, vagy nem vennének részt kutatásban. Ezért a kutatás alanyait a Megbízó biztosítja, őket felkeresi és előmelegíti. A pontos időpont-egyeztetés az Ügynökség dolga. Annak érdekében, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon az interjúalanyok számára a kutatás, első körben az otthonukat vagy munkahelyüket javasoljuk a beszélgetések helyszíneként felajánlani, és ha ezek egyike sem alkalmas, akkor lehet felajánlani egy központi kutatási helyszínt.

Aki a célcsoportba tartozik és szeretne részvenni a kutatásban, elektronikus úton jelentkezhet. A társaságról bővebbet honlapjukról tudhatunk meg.

Szóljon hozzá!