ZETApress

hírportál

Vénaszkenner Kőbányán

VénaszkennerVénaszkennert kapott délután Kőbányán a Maglódi úti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Sürgősségi Betegellátó Osztálya (SBO). A testtel nem érintkező, hordozható berendezés a vénákat jeleníti meg a bőr felületén. A berendezés két- és félmillió forintba került.

A szkenner egyaránt alkalmas gyermekek és felnőttek vénájának gyors megtalálására, így jelentősen csökkentve a vérvétellel, infúzió, intravénás injekció beadásával járó esetleges kellemetlenségeket. A berendezés emellett alkalmazható időseknél, túlsúlyosaknál, sötét bőrűeknél, szőrös bőrfelület, beteg, súlyosan duzzadt szövetek esetén, vérszegénység, alacsony vérnyomás, vagy túlzott folyadék- és vérveszteségben szenvedőknél. A Vivolight cég állványos kivitelű VIVO 500-as rendszere Magyarországon elsőként itt került elhelyezésre, ezzel jelentősen felgyorsítva és megkönnyítve az SBO-n magas színvonalon dolgozó szakemberek munkáját.

Számos klinikai ellenőrzés után a SureView ? Véna megjelenítő rendszer a betegellátás forradalmian új eszközévé vált. Könnyű és kompakt, használata könnyen megtanulható. Biztonságos hideg fényforrást bocsájt ki magából, nincs ártó sugárzása, szembarát, színes és éles képet biztosít a bőr felületén. Kiváló teljesítményű, tiszta képet, gyors megjelenítést ad. Fejlett szabadalmi technológiát alkalmaz, amely biztosítja és garantálja a magas színvonalú érrendszeri képalkotást, abban az esetben is, ha a megjelenítendő jelnek nagy a csillapítása. A pontos, 3D in situ helymeghatározó technológia biztosítja a folyamat közbeni magas szintű és pontos érrendszeri képalkotást a bőr és bőr alatti erekről, vénákról, valósidejű megjelenítést és közvetlen képet ad róluk a beavatkozás alatt. Érintésmentes képalkotó és megjelenítő rendszer, megelőzve a fertőzések lehetőségét. A termék világviszonylatban vezető szerepet tölt be a pontos képalkotás területén.

Szóljon hozzá!