ZETApress

hírportál

Webáruházat indít az Euromedic

Joseph Priel elnökAz Euromedic cégcsoport új internetes áruházzal erősíti pozícióját a hazai piacon ? tudtuk meg délben a Gerbeaud Arany-termében. A magyar kórházak egyik legfőbb beszállítójaként az Euromedic csoport rendelkezik az ahhoz szükséges tapasztalattal és szakértelemmel, hogy online is kínáljon magas minőségű gyógyászati termékeket az egészségügyi piac valamennyi szereplője számára.

Az Euromedic Magyarország, mely hat, a magyarországi kórházpiac 70%-át ellátó vállalatot tömörít, hatalmas lépésre szánta el magát 20. évfordulója alkalmából, jelentős változásokat indítva el ezzel a hazai magán egészségügyi piacon. A több mint 150 dolgozóval és sok éves tapasztalattal rendelkező Euromedic ezentúl online is elérhetővé teszi termékeit és szolgáltatásait az egészségügyi szakma ? orvosok, nővérek, terapeuták, fogorvosok, laboratóriumok, szanatóriumok, klinikák és az egészségügyben tanulók ?, valamint a lakosság számára. Több mint tízezer termék, köztük gyógyászati eszközök, fogyóeszközök, orvosi berendezések, terápiás eszközök és más termékek, amelyek az otthoni ápolásban is segítséget nyújtanak, immár a cégcsoport webáruházában idekattintva is elérhetők.

A webshop üzemeltetője az Euromedic Direct Kft, az Euromedic vállalatcsoport új tagja, melynek ügyvezetője Roy Tibon. Az új webáruház egyfajta egészségügyi hipermarketként funkcionál majd, és a gyógyászati termékek mellett irodai és tisztítóeszközök széles választékát kínálja. A vásárlás megkönnyítése érdekében valamennyi népszerű fizetési mód elérhető lesz, így például a bankkártyás, készpénzes, illetve banki átutalással történő fizetés. A vásárlók házhoz szállítást is igényelhetnek a Door-to-Door szolgáltatással, vagy az Euromedic magyarországi logisztikai központjain keresztül juthatnak hozzá rendelésükhöz.

? Az Euromedic Direct létrehozásakor három fő értékre építkeztünk: széles termékskála, személyes szolgáltatás, online árak. Sok időt és erőforrást szántunk az Euromedic Direct alapítására és fejlesztésére annak érdekében, hogy valamennyi vásárlónknak kiváló vásárlási élményt, kimagasló ügyfélszolgálati támogatást, valamint kompromisszumoktól mentes megbízhatóságot nyújthassunk ? fogalmazott Joseph Priel, az Euromedic elnöke. A fejlesztés megvalósulásához a LogiNet Systems Kft. és a Soulware Zrt, az e-kereskedelem illetve az ügyfélkapcsolati menedzsment szakértői járultak hozzá.

Az Euromedic csoport

Az 1995-ben megalapított Euromedic Magyarország immár két évtizede áll a magyar egészségügy szolgálatában, s árbevétele 2014-ben elérte 55 milliárd forintot. A megalakulásától holdingrendszerben működő vállalatcsoport forradalmian új, komplex és költséghatékony, teljes körű ellátási formát kínált a kórházi szektor számára azzal, hogy a gyógyászati anyagok beszerzésére irányuló egyedi közbeszerzési szisztémát gyógyszer-referencia raktárakkal párosította.

A cégcsoport példa nélkül álló, dinamikus fejlődése, a diagnosztikai projektek terén szerzett nagy tapasztalata, valamint a gyógyszerek, kontrasztanyagok és gyógyászati anyagok terén biztosított széles választéka mára már értékes és megkerülhetetlen versenyelőnynek számít. Az Euromedic Magyarország a tradicionális értékek megőrzése mellett fontosnak tartja, hogy vállalatcsoport olyan folyamatosan megújuló portfólióval rendelkezzen, amely képes a magánszektor évről évre növekvő egészségszolgáltatási igényeinek minőségi kiszolgálására is.

2014. szeptember 9-én délben a Pesti Vigadóban bejelentették, hogy 2015. elején a ferencvárosi Duna-parton Duna Medical Center Rendelőintézet, 2016 nyarán pedig a DMC magánkórházuk indul. Kérdésemre az elnök úr elmondta, hogy a Soroksári út és a Haller utca kereszteződésénél egy irodaház VII-VIII. emeletén április közepén-végén nyílik meg a rendelőintézetük, a kórházukat pedig a szomszédos betonkomplexumban akkor kezdik kialakítani. A mintegy 300 munkatárs kiválasztása a takarítónőktől a szakdolgozókon át az osztályvezető főorvosokig rövidesen megkezdődik. Egy weboldalon lehet majd napokon belül pályázni a különböző pozíciókra. Szerződésük van az Uzsoki Kórház VIP-részlegével, ahová kórházuk jövő nyári indulásáig utalják majd rendelőintézetük szakorvosai a kórházi ellátásra szoruló betegeiket.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Euromedic Dél-Budán | ZETApress

Szóljon hozzá!