ZETApress

hírportál

Gyógyvarázsos mesedokik

MesemondóElárasztják a kórházakat a K&H gyógyvarázs mesedoktorai. Szeptembertől új időpontokkal és helyszínekkel bővül K&H gyógyvarázs meseolvasó programja ? tudtuk meg Pete Renátától. A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programjának augusztus-szeptemberi helyszínei és időpontjai néhány óra alatt megteltek. 24 óra alatt 5500 önkéntes regisztrált, hogy mesét szeretne olvasni a beteg gyerekek számára.

Nem várt sikerrel zárult a K&H gyógyvarázs mesedoktorok önkéntes meseolvasó programjának első hete. Az indulástól számított 24 óra alatt több mint 5500-an regisztráltak a honlapon, a péntek délre ez a szám 7300 főre nőtt. A budapesti időpontok néhány óra alatt elfogytak, de a vidéki helyszínekre is csupán egy-egy szabad időpontot lehet már elvétve találni. A folytatásra további intézmények bevonásával és még több időponttal készül a K&H.

Számunkra is meglepő és egyben megható a nagy érdeklődés és a program robbanásszerű sikere ? mondta Kónya Andrea, a K&H Csoport szenior kommunikációs referense. ? Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani annak a több mint hétezer embernek, aki eddig regisztrált a honlapon. Egyúttal pedig elnézést kérünk azoktól, akik már nem tudtak a program e szakaszában időpontot foglalni! ? fűzte hozzá Andrea.

A K&H gyógyvarázs mesedoktorok program keretében jelenleg szeptember közepéig lehetett meseolvasó időpontot foglalni, 24 gyermek-egészségügyi intézménybe. A szervezők most azon dolgoznak, hogy szeptembertől az eddiginél több intézménybe, és több időpontra tudjanak majd jelentkezni az önkéntesek.

A mesedoktorok program ? összhangban a K&H gyógyvarázs pályázati évével ? 2014 márciusáig folytatódni fog, így minden lelkes jelentkezőnek lesz alkalma a meseolvasásra ? tette hozzá Kónya Andrea. ? A meseolvasókat kérjük, hogy szeptember elején látogassanak vissza az oldalra, mert akkor töltjük fel az új intézményeket és időpontokat ? mondta Andrea. A K&H gyógyvarázs várja olyan kórházak, gyermek-egészségügyi intézmények jelentkezését is, akik szeretnének csatlakozni a programhoz, és az intézményükben fekvő beteg gyerekek életébe ezúton is némi vidámságot csempésznének.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Tart még a gyógyvarázs! | ZETApress

Szóljon hozzá!