ZETApress

hírportál

Londonból a rák ellen

prof SebestyénSebestény professzor a magyar orvostudomány szolgálatában. A Londoni Brit Rákkutató Intézetben 44 évet végigdolgozott. Tapasztalatait, kutatási eredményeit azonban hazahozta Magyarországra, hogy a magyar betegek gyógyítására hasznosítsa. Tette ezt akkor, amikor nagyon sok fehér köpenyes magyar orvos éppen elhagyta illetve elhagyni készül hazáját, hogy külföldön jobb anyagi körülmények között boldoguljon.

Magyarországon egyre nő a daganatos betegségekben szenvedők száma. Sebestény professzor kidolgozott egy mellékhatás nélküli gyógymódot, amelynek rákellenes, antioxidáns és immunerősítő hatását biokémiai, laboratóriumi és klinikai vizsgálatok igazolják. A CV247 Regenerál készítmény egyik összetevője a nátrium-szalicilát tabletta, a másik komponens két fémes nyomelemet és C-vitamint tartalmaz ? tudtuk meg Szalontai Évától.

Mit is tudhatunk a CV247 hatásmechanizmusáról? ? Antioxidáns. Serkenti és erősíti az immunrendszert, az anyagcserét. Csökkenti a daganatos kóros sejtek és vérerek burjánzását. Elősegíti a károsodott DNS sejtek és szövetek regenerálódását. Erősíti a csontozatot. Milyen esetekben ajánlható a CV247 terápia? ? Sok esetben ajánlható, így például az operált daganatok visszafejlődésének akadályozására. A daganatos megbetegedések kiegészítő, vagy egyedüli kezelésére. A krónikus arthritis, vagy gyulladás és csípődiszplázia tüneteinek kezelésére. Műtétek, vagy betegségek utáni gyógyulás elősegítésére és ajánlott a kemo-, vagy sugárterápia káros hatásainak csökkentésére.

Szóljon hozzá!