ZETApress

hírportál

Szilvi erőt kapott a fogyáshoz

Ilyen lettA július elsején lezárult szavazásra a program időtartama alatt összesen 34 ezer 411 szavazat érkezett a 766 regisztrált életmódváltóra, Szilvi 11 kilótól megszabadulva, 6733 szavazattal az első helyen végzett. Az orvosi segítséget választotta, és ezáltal már 11 kilótól szabadult meg Szilvi, a 26 éves, 3 gyermekes családanya, a Könnyenfogyok Verseny győztese. Sikeréhez nagyban hozzájárultak a honlapon elérhető hasznos tanácsok, tippek, valamint a fogyókúrázó társaktól kapott sok-sok támogatás.

Immár teljesen megújult a három hónapon át tartó Könnyenfogyok Verseny győztese, aki a leadott kilók mellett ruhatárát is felújíthatta stílustanácsadónk segítségével, frizurája és sminkje megújítása pedig nagyban hozzájárult, hogy még szebbnek érezze magát, és minél hosszabbtávon megőrizze új alakját.

Mielőtt jelentkeztem a versenyre, úgy gondoltam, nem lesz hozzá elég erőm, hogy le tudjak fogyni. A versenyről a háziorvosomnál értesültem, az oldalon pedig az orvosi segítségről, így szakértői kontroll alatt, gyógyszeres kezelés mellett végezhettem a testsúlycsökkentést. Ez az első hónapot nagyban megkönnyítette, hogy alatta hozzászoktam a mozgáshoz, meg tudtam állni, hogy ne egyek annyit, vagyis megadta a kezdő lökést. Azóta már 11 kilótól szabadultam meg a verseny alatt, és a normál tartományba került a testtömeg-indexem, a jövőben pedig további 6-8 kilót szeretnék még leadni. Sokat segített, hogy tanácsokat kérhettem, olvashattam mások történetét, és leírhattam a magamét. Ha rossz napom volt, bíztattak, ha jó napom volt, gratuláltak. Életre szóló élmény volt! Bármikor újra belevágnék, mert én, a férjem és a gyermekeim is megérdemlik, hogy szép és egészséges édesanya és feleség legyek ? mondta el a boldog győztes.

A Könnyenfogyok Program célja az volt, hogy olyan komplex életmódváltást ajánljon a fogyókúrázóknak, ami a diétás étrend és a rendszeres mozgás betartása mellett az orvosi segítségre is hangsúlyt helyez.

A Program három hónapon át tartó megmérettetése célul tűzte ki, hogy a minél nagyobb túlsúllyal küzdő ember szánja rá magát a változtatásra. Az érintettek egy weboldalon jelentkezhettek a versenyre, ahol az átgondolt, hosszútávra szóló testsúlycsökkentő programhoz hasznos információkat és tanácsokat találhattak.

Az élmezőnyben végző fogyókúrázók szinte mindegyike felkereste háziorvosát annak érdekében, hogy orvosi segítséggel könnyebb legyen kitartania a diéta alatt, és az elért eredményt hosszútávon is meg tudja tartani. A jelentkezőket a honlapon található orvoskereső-rendszer is segítette, melyen megtalálhatták a lakhelyükhöz legközelebb eső háziorvost.

A jelentkezőknek minimum három időpontban kellett fényképet feltölteniük magukról, valamint legalább három alkalommal kellett beírniuk az internetes naplójukba. A versenyt az a résztvevő nyerte, aki testsúlyának legalább 5 százalékától megszabadult június végéig, és akire egyben a legtöbb szavazat érkezett képei és internetes bejegyzései alapján. Az orvosi irányítással végzett fogyókúrához kapcsolódóan orvos-kereső rendszer áll az érintettek rendelkezésére, illetve az oldalon feltett kérdésekre szakértő válaszol. A program célja továbbra is az, hogy a honlapon található hasznos szolgáltatások, valamint orvosi segítség igénybevételével, az információk és tanácsok átgondolásával minél több fogyni vágyót bíztasson életmódja és szokásai megváltoztatására.

Szóljon hozzá!