ZETApress

hírportál

Akadálymenteset Paksról

Meghirdették az akadálymentesítési pályázat második fordulóját. Szeptember 22-ig lehet jelentkezni az EGT és Norvég Mechanizmusok forrásaiért a Duna-Mecsek Alapítvány pályázatán. A Baranya, Bács-Kiskun, Pest és Tolna megye 60 települése számára meghirdetett komplex akadálymentesítési pályázat első fordulója június 23-án zárult.

Az első szakaszban tizenhat pályázat érkezett be, a kiírásra az Alapítvány tevékenysége által érintett önkormányzatok, társulások, az ott működő intézmények, közhasznú szervezetek, civil és gazdálkodó szervezetek jelentkezhettek. Az áprilisban 585 millió forint keretösszeggel meghirdetett pályázat most megnyíló, második fordulójában 275 millió forint áll a pályázók rendelkezésére.

A kiírás és a hozzá tartozó teljes dokumentáció letölthető a pályázat hivatalos honlapjáról. A benyújtás határideje szeptember 22-e. A pályázat részleteivel kapcsolatban az alapítvány munkatársai és szakértői augusztus 12-én 10 órai kezdettel nyilvános tájékoztató fórumot tartanak Pakson, az Energetikai Szakközépiskola főiskolai épületében.

Szóljon hozzá!