ZETApress

hírportál

Charlotte és Beata

A modern medicinának két ellentétes arculata van. Az egyik a legmagasabb fejlettségű ragyogó technológia segítségével nagyszerű eredményeket ér el az akut betegségek és sürgősségi estetek kezelésében. A másik, amely krónikus, degeneratív betegségekkel foglalkozik, elmarad mögötte: csak tüneti kezeléssel tudja enyhíteni a leggyakrabban előforduló súlyos betegségeket, mint amilyen a rák, a szívbetegség és a magas vérnyomás, a diabétesz, az ízületi gyulladások több fajtája és a kóros elhízás. Az általános feltevés szerint ezeket és a modern civilizáció egyéb betegségeit sem, elkerülni sem gyógyítani nem lehet.

Ez a könyv: Gerson terápia ? A rák és egyéb krónikus betegségek gyógyítása megcáfolja ezeket a feltevéseket. Hiánytalan útmutató a Dr. Max Gerson (1881-1959) által kifejlesztett gyógymód elméletéhez és gyakorlatához, és megmutatja, hogy világunk egyre súlyosabb egészségválságát elsősorban a tápérték nélküli, természetellenes, mérgező táplálkozás okozza. A probléma megoldására ebben a könyvben megtaláljuk azt a zseniális, minden részletében precíz programot, amely kiküszöböli a betegségek alapvető okait, és tartós gyógyuláshoz vezet. A Gerson program főleg sok ráktípus gyógyítása miatt lett híres, azonban számos más degeneratív betegséget is sikeresen gyógyít.

Gerson terápia ? A rák és egyéb krónikus betegségek gyógyítása

Manapság a rákkutatók a világ minden táján olyan eredményeket mutatnak fel, amelyek igazolják Dr. Gerson sokéves klinikai munkájának egyik-másik eredményét. Sajnos az ilyen részleges meglátások értéktelenek. A Gerson terápia, mint a gyógyítás bizonyítottan sikeres módja, magába foglalja a modern kutatás sok eredményét ? és még jóval többet. Ajánljuk mindenkinek, aki egészségét meg akarja őrizni vagy akár visszaszerezni: ismerje meg és hasznosítsa ezt a páratlan gyógymódot.

Beata Bishop

A terapeuta Budapesten született és itt járt iskolába, de élete túlnyomó részét Angliában töltötte, kivéve néhány évet, amikor Kanadában és Franciaországban élt és dolgozott. Eredetileg négyéves korában határozta el, hogy újságíró lesz és ezt valamivel később meg is valósította. Először Londonban az akkor legnagyobb, heti hárommillió példányszámú női lapnál dolgozott hat évig, majd szabadúszóként tudósított angol, amerikai és kanadai lapokat, humoros cikkei megjelentek a Punch című patinás hetilapban, és a kanadai rádiónak is készített műsorokat.

A BBC World Service belső munkatársa volt 12 évig, amíg súlyos rákos megbetegedése miatt kénytelen volt elhagyni állását. A betegségből a diétán alapuló Gerson terápia segítségével gyógyult meg 1983-ban. Két terapeutaképző tanfolyam és diploma és egy jung-i analízis után, felgyógyulása óta immár 25 éve mint pszicho-terapeuta dolgozik.

1989 óta rendszeresen ellátogat Magyarországra, ahol elsőnek vezette be a Gerson-terápiát, és a transzperszonális pszichológia korai ismertetésében is úttörő szerepe volt. Mindkét témakörű munkáját az Egészségforrás Alapítvány keretein belül végzi. Az Alapítvány kiadásában jelent meg Ideje a gyógyításnak című könyve, és tavasszal megjelent egy újabb könyve a Gerson-terápiáról, amelyet Charlotte Gersonnal írt. Beata igen szerencsésnek tartja magát, amiért ? mint Tompa Mihály gólyamadarának ? neki is két hazát adott végzete, és mindkettőben nagyon jól érzi magát.

Elkötelezett híve és szószólója a természetes életmódnak. A globális érdekekkel terhelt világunkban arra bátorít mindenkit, hogy éljünk ?fogyasztói hatalmunkkal?, és ne vegyük az agyonmanipulált élelmiszeripari termékeket, hanem keressük és válasszuk a helyi, egészséges termékeket.

Angliában erős volt mindig a civilek szerveződése, Beata aktív tagja több környezetvédő szervezetnek, erről is szívesen beszél, hogyan milyen eszközökkel próbálnak érvényt szerezni a civil érdekeknek. Szívesen beszél a nyugati tapasztalatokról, örömmel várja a jelentkezéseket! Beata májusban Budapesten van, a Ráday utcai Egészségforrás Alapítvány szervezi a programjait. Az alapítvány irodavezetője, Borsa Noémi a 217-1360 telefonszámon, vagy e-mailen várja a kérdéseket.

Szóljon hozzá!