ZETApress

hírportál

Gyönyör szüléskor

Debra Pascali-Bonaro és Elisabeth Davis: Orgazmikus szülés címmel írt útmutatót a biztonságos, élvezetes és örömteli szülésélményhez. A 277 oldalas könyv a minap jelent meg 2940 forintos áron a Jaffa Kiadó gondozásában.

A szülés egyedülállóan gazdag tapasztalata sok nő számára élete egyik legmeghatározóbb testi és lelki élményének számít. A szülést mégis sokszor kíséri kapkodás, izgatottság, sőt nem ritkán félelem, ráadásul igen gyakran külső erők befolyásolják. Elizabeth Davis és Debra Pascali-Bonaro kötetéből kiderül, a nők hogyan szerezhetik vissza tudatosan a szülés erőteljes és bensőséges élményét ? s fedezhetik fel benne akár az eksztatikus gyönyör érzését is.

Gondolatébresztő és gyakorlati tanácsokkal teli kézikönyvükben megmutatják, a leendő anyák hogyan lelhetik leginkább örömüket a szülésben, a várandósság alatti megfelelő gondoskodástól kezdve a megfelelő helyszín és társak kiválasztásán át egészen a szülésre való testi-lelki ráhangolódásig. A könyvet izgalmas és megindító szüléstörténetek teszik teljessé.

Szóljon hozzá!