ZETApress

hírportál

Küzdelem a rák ellen

Ne vessz el a füstben, válaszd az életet! – címmel a Magyar Rákellenes Liga pályázatot hirdet az általános és középiskolások részére. Bizonyára mindannyian tapasztaljátok környezetetekben az egyre terjedő egészségkárosító szokásokat, kezdődik felhívásuk. Sokan vannak, akik elszomorító módon önpusztító életet élnek.

Gondoljunk csak a dohányzásra, amellyel a füstölgők nem csak önmaguk, de a környezetükben élők egészségét is rombolják. De van esélyünk arra, hogy egy tisztább, egészségesebb, mosolygósabb világban éljünk! Nem legyőzni, hanem meggyőzni kívánjuk barátainkat! RAGADJ TOLLAT, CERUZÁT, ECSETET! KÉSZÍTS PLAKÁTOT! Egy plakát ezreket érinthet meg, és ösztönözhet jó elhatározásra.

Három korosztály pályázhat. Az általános iskola alsó és felső tagozatos, valamint a középiskolás diákok. A plakát hátuljára kik ráírni az adatokat: nevet, pontos lakcímet irányítószámmal, telefonnal, e-maillel. Fontos az iskola neve, címe, és a tanár neve is! Beküldési határidő: jövő év március 30-a a Magyar Rákellenes Liga címére: 1507 Budapest, Pf: 7. Eredményhirdetés: májusban, a jutalmak értékes sporteszközök, könyvek, játékok lesznek. Információ kérhető Ulbrich Balázstól itt, vagy a 06-1-321-7445-ös telefonszámon.

Szóljon hozzá!