ZETApress

hírportál

Mentőöv a könyvhéten

Június 4-én, pénteken jelenik meg Dr. Lenkei Gábor legújabb könyve az Ünnepi Könyvhét keretében Mentőöv beteg emberek számára címmel. A Cenzúrázott egészség szerzője új, hiánypótló könyvet írt.

Akik minden követ megmozgatnak gyógyulásuk érdekében, megérdemlik, hogy a legtöbb törődést kapják tőlem. Számukra írtam ezt a könyvet ? olvasható a könyv előszavában. Kutatóorvos, belgyógyász, szülész-nőgyógyász múlttal, a gyógyszerek és vitaminok messzemenő ismeretének birtokában, az elmúlt évtizedek tapasztalatainak egyfajta összegzése a Mentőöv beteg emberek számára című könyv.

Annak ellenére, hogy különböző hivatalos szervek időről időre igaztalanul vádolták, meghurcolták a természetes egészségmegőrzés egyik legismertebb hazai képviselőjét, tevékenységét töretlenül folytatja. Ő maga így ír erről az időszakról új könyvében: Mint minden, ami ?új a Nap alatt?, természetesen az én színre lépésem is vihart kavart. Voltak olyanok, akik jobban szerették volna, ha nem kavarom fel az állóvizet. A hullámok azonban lecsendesedtek, és az eltökélt jövőépítő munka rendületlenül és lendületesen halad tovább jól megrajzolt útján. Ennek kézzelfogható bizonyítéka a Mentőöv beteg emberek számára című könyv.

Időközben megalapította a Jog az Egészséghez közhasznú egyesületet, az üzleti élettől visszavonult, ma már kizárólag a könyvírásnak, oktatásnak és kutatásnak szenteli idejét. Mint mondta, nem hagyja cserben azokat a tízezreket, akik bíznak benne, az igazság mindig kiderül, a tudomány pedig őmellette áll. Megerősítette korábbi ígéretét: Soha nem fogom feladni! A most megjelenő könyv, egy higgadt és tapasztalt orvos kibővített tanácsadása.

Olyan orvosi információk találhatóak benne, amilyeneket nemigen olvashattunk még sehol! Megtudhatjuk, milyen jelekből érzékelhető, hogy betegek leszünk, mi a betegségek közös gyökere, mi a különbség a gyógyszeres kezelés és az egészség tényleges helyreállítása között, és, hogy mi az oka annak, hogy szerettünk képtelen kilábalni betegségéből. Az új könyv dedikálása június 5-én, szombaton délután 1 órától lesz a Vörösmarty téri Líra könyvstandnál.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Mentőövet kaptunk | ZETApress

Szóljon hozzá!