ZETApress

hírportál

A megbélyegzett vallomása

A minap jelent meg Kneszl Beáta Carmen: Én, a megbélyegzett című 2017-es könyvének második, átdolgozott, bővített változata a Noran Libro Kiadó gondozásában – tudtuk meg tegnap este a Treffort kerti ELTE Könyvtár Klub-termében.

Moderált: Kőrössi P. József a kiadóigazgató, a könyv szerkesztője. A szerzővel Kun Zsuzsa újságíró, a Klubrádió műsorvezetője beszélgetett, a szakmát dr. Keresztes Zoltán pszichiáter képviselte. – Új könyvem annyiban különbözik az először 5 éve megjelent verziótól, hogy ebben már leírhattam azt, amit akkor még nem tehettem. Természetesen a műben ezen állítások megegyeznek a valósággal és ez könyvemben hivatalosan is bizonyítást nyer – mondta el szerzője a könyvbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón.

A 316 oldalas önéletrajzi ihletésű mű remélhetőleg mindenképpen megváltoztatja a társadalom hozzáállását a Borderline Személyiségzavar megítélésében, abban a mentális betegségben, amiben a világon 140 millió ember szenved világszerte! S mivel a közmondás szerint három a magyar igazság, előkészületben van az Ők, a megbélyegzettek című könyv a szerző tollából a Noran Libro Kiadónál.

Szóljon hozzá!