ZETApress

hírportál

Kőbányai életmentők

Profi életmentő oktatásban részesült a Kőbányai Polgárőr Egyesület. Egy életmentő defibrillátor készülék beszerzéséről gondoskodott a Kőbányai Polgárőr Egyesület, a távol- és közelmúltban történt tragikus események hatására – tudatta Sárréti Anita PR menedzser.

A nemes kezdeményezést a Defibrillátor Plusz Kft. egy nagyobb kedvezménnyel, valamint díjmentes oktatással támogatta. Az átadást követően nemcsak a csapat tagjai, hanem a környezetükben élők is nagyobb biztonságban tudhatják magukat.

Az átadáson részt vett Radványi Gábor alpolgármester; Tóth Béla, a Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke; Kálmán László, a Kőbányai Polgárőr Egyesület elnöke, valamint Pavlovszky Gabriella ügyvezető és Varga Erika kereskedelmi igazgató, vezető oktató a Defibrillátor Plusz Kft. képviseletében.

Egy ilyen eszköz az egyesület számára, akik elsőként érkezhetnek egy baleset vagy rosszullét helyszínére, nagy segítség a munkája során. Előfordulhat, hogy életeket menthetünk a készülékkel, ráadásul olyan profi és színvonalas oktatást kaptunk, amely által megfelelően készülhetünk fel a váratlan helyzetekre. Nemcsak szakmailag volt kiváló a cég hozzáállása, hanem emberileg is nagyon közvetlenül álltak munkatársainkhoz. Olyan jó hangulat kerekedett az oktatásból, hogy felért egy csapatépítéssel is, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, ráadásul rengeteget tanulhattunk. Biztos vagyok benne, hogy kérünk majd folytatást, ismétlést. Hatásos és széleskörű volt a néhány órás tanfolyam, ami nemcsak a defibrillátorról szólt, hanem különböző tünetek felismeréséről is. Minden kollégám nevében nagyon köszönjük a Defibrillátor Plusz Kft-nek ezt a színvonalas oktatást! – hangsúlyozta Kálmán László, a Kőbányai Polgárőr Egyesület elnöke, hogy ennek a berendezésnek a megvásárlásával segíteni szeretnék a szervezet tevékenységét.

A berendezés átadását követően díjmentes defibrillátor használati és életmentő oktatást tartott az egyesület képviselőinek Varga Erika. – Rendkívül jó érzés egy olyan szervezetet segíteni, melynek tagjai a lakók biztonságáért felelnek. Az újraélesztési és defibrillátor használati oktatáson minden polgárőr nagyon jól megoldotta a feladatokat. Velük tényleg biztonságban vagyunk. Nagyon kedvesek is voltak, egyszerűen bearanyozták a napomat. Nagyon örülök, amikor ilyen önzetlen és segítőkész embereknek adhatom át a tudásomat! – mondta a Defibrillátor Plusz Kft. szakembere.

Szóljon hozzá!